Горещо ви препоръчваме да опитате този домашен сок. Той е

...
Горещо ви препоръчваме да опитате този домашен сок. Той е
Коментари Харесай

Ако пиете този домашен сок, ще забравите за рака

Горещо ви предлагаме да опитате този домакински сок. Той е превъзходен за пациенти с рак и също по този начин отстрани нуждата от химиотерапия.

Всичко, от което се нуждаете, са няколко органични съставки. Тяхната композиция основава отлична формула, която предотвратява растежа на раковите кафези.

Морковите са богати на каротеноиди. Това са естествени антиоксиданти и имуномодулатори, които защищават клетките от стареене и рак. Ако в диетата ви липсват каротеноиди, рискът от развиване на рак доста се усилва.

Антиоксидантите предпазват клетките от увреждане от свободните радикали. Свободните радикали всъщност са единични електрони, които повреждат ДНК, заради което тялото не е в състояние да поправи вредите и основава идеалната почва за рак.

Каротеноидите и витамин А са чудесни за усилване на функционалността на белите кръвни кафези. Това помага на имунната система да се бори с доста инфекции и с рака.

Благоприятният ефект на бета-каротина за първи път е разпознат през 40-те години. Към днешна дата има повече от 200 проучвания, които удостоверяват положителния ефект на бета-каротина при лекуването на рак.

Проучване в Швейцария през 1970 година потвърждава, че мъжете с ниско наличие на каротеноиди в кръвта имат по-висок риск от гибел заради рак. Това изследване се организира 12 години.

Бета-каротинът също е в положение да отбрани епителните тъкани като белите дробове, гърлото, пикочния мехур, червата и дебелото черво.

През 1989 г. специалисти от Университета във Вашингтон и изследователския център за рак на Фред Хатчинсън потвърждават връзка сред високия банкет на бета-каротин и намаления риск от рак на шийката на матката.

Друго британско проучване включва замразени кръвни проби от 5004 дами. Здравето на тези дами се следи няколко години. Изследването потвърди, че дамите, които не страдат от рак, имат 50% повече бета-каротин в кръвта си от дамите, които са диагностицирани с рак на гърдата.

Магданозът укрепва имунната система, отстрани токсините, а също по този начин предотвратява увреждането от свободните радикали. Освен това има мощни антиоксидантни и противовъзпалителни свойства.

Тази билка е богата на мощни флавоноидни съединения, които оферират необятен набор от ползи за здравето. Ето някои от тези съединения:

Апигенинът и мирикетина предотвратяват образуването на тумори при лабораторни животни. Това се отнася и за рака на белия дроб. Флавоноидите са повода чесънът да се счита за химиопредпазна храна.

Императоринът и изопимпинелина защищават от рак на гърдата, черния дроб и белите дробове.

Не забравяйте, че редовната приложимост на този сок убива раковите кафези и регенерира тъканите без опасност от химикали.

Можете също така да пиете по чаша сок всеки ден, с цел да предотвратите появяването на рак. Ако имате рак, пийте сокът по 3 пъти дневно, за предпочитане 4-5 месеца.

Съставки:

½ връзка магданоз5 моркова½ портокал1 лимон

*За една порция.

Получаване:

Смесете съставките дружно в сокоизстисквачка. Не забравяйте, че това количество е достатъчно за една порция и би трябвало да приготвяте три дози дневно.

Вижте още: Сърдечен удар: 8 скрити признака, които всеки би трябвало да знае

Винаги пийте прясно подготвен домакински сок.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР