Горещите новини около германската легенда Михаел Шумахер не спират Бившият му

...
Горещите новини около германската легенда Михаел Шумахер не спират
Бившият му
Коментари Харесай

Сензационна новина!Бивш съотборник на Михаел Шумахер разплака света

Горещите вести към немската легенда Михаел Шумахер не стопират

Бившият му съотборник от Формула 1 заяви сензационна вест. Джони Хърбърт разкри любопитни детайлности към здравословното положение на Шумахер.

„ Някои неща за Михаел запознат съм втора употреба. Но чета сред редовете. В нашите кръгове се приказва, че Шумахер към този момент можел да седи на масата си и даже да вечеря със фамилията си.Но не знам сигурно дали това дава отговор на истината “, сподели британецът, който е карал за Формула 1 в интервала 1989-2000 година.

Бившият играч и непосредствен другар на седемкратния първенец от Формула 1 показа още, че от фамилията не е изтекла никаква информация. Докато бил здрав, Шумахер също пазел зорко персоналното си пространство и не бил податлив да споделя какво се случва с най-близките му хора.

Информацията за положението на немския играч в действителност е доста нищожна. Той пострада тежко, като удари неприятно главата си на ски пистата преди десетина години, на 29 декември 2013 година.Тогава първенецът падна в снега в Мерибел, Савоя.

Бившият водач на Формула 1 карал ски на место, където предния ден паднал доста малко сняг.Преди две години брачната половинка на Шуми-Корина съобщи, че той доста им липсва.

„ Различен е, само че го има. Той е тук и това ни дава сили. Но липсва на мен, децата, фамилията, на всички към него. Всеки ден “, съобщи съкрушената му половинка.

Инфо: Гонг.бг

 

Тагове: Михаел Шумахер Формула 1 Джони Хърбърт Михаел Шумахер новини пилот Шуми
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР