Горещините съвсем скоро ще влязат в непоносим стадий и единственото

...
Горещините съвсем скоро ще влязат в непоносим стадий и единственото
Коментари Харесай

10-те най-добри нудистки плажа в света

Горещините напълно скоро ще влязат в нетърпим етап и единственото място, на което човек ще се усеща удобно, е плажът.

Нудизмът обаче от дълго време не е на равнище „ що е да си гол на морето и има ли почва у нас “, а е едно от най-естествените прекарвания всяко лято. Затова, до момента в който към момента не са до дъно планувани летните отпуски, предлагаме 10-те топ дестинации за отмора, на които даже и смокиновото листо не наподобява належащо.

1. На остров Миконос

Вятърни мелници, радостен нощен живот и най-много великодушната голота под слънцето – с това е фамозен Гръцкият остров Миконос. Най-известният нудистки плаж на острова се назовава „ Супер Парадайс “, а асоциацията с райската градина са най-много откъм необезпокояваната голота. Бреговата линия е дребна – към 500-600 м, само че купоните са незабравими.

2. „ Юронат “

Плажът се намира на югозападното атлантическо крайбрежие на Франция, на час път от Бордо. „ Еuronat “ е прочут като дестинация за нудист, които обичат да лежат коли в децата, дамата, бабата и въобще всякаква фамилна настройка. В къмпинга се оферират палатки, каравани и бунгала чартърен. Дори като се хранят в заведенията там хората са изцяло голи.

3. Cap d’Agde

Това е населено място във Франция, където ходенето без облекла е наложително. Лятото там се събират 50 хиляди души, като доста от тях са си купили жилища и могат да живеят там целогодишно. За улеснение на нудистите има банка, пощенски офис, заведения за хранене и въобще всичко належащо.

4. На Дунав в Австрия

21-километра плажна линия на р. Дунав в Австрия постоянно се употребява от хората, които желаят да се слеят с природата. Около нея облечените са малцинство, само че те живеят в съгласие с нудистите.

5. Английската градина

„ Английската градина “ в действителност се намира в сърцето на Мюнхен, Германия. Всяко лято там се реализира гол пикник по поречието на река Ищар. Нудистите употребяват спокойствието и хубостта на природата, с цел да се радват на слънчевите лъчи.

6. Белвю

Един от най-популярните нуди плажове в Копенхаген. Известен е с това, че е желан от гейове и лесбийки, които общо взето дохвърчат от целия свят, с цел да открият половинката си там.

7. Коста Натура

На няколко километра западно от испанския град Естепона е известният нуди плаж Playa Costa Natura. Той е част от естествен парк със същото име. Няколко хотелски комплекса оферират уют за претенциозните нудисти. Тези, които избират усамотение разполагат с десетки километри безлюдни плажни линии. Магистралите и огромните градове са надалеч, което прави регионът желана дестинация за феновете на голотата.

8. На Канарските острови

Най-големият нудистки плаж на Канарските острови е на южния бряг на Гран Канария и се назовава Playa del Ingles. И съставлява 8 километра дълъг плаж, на който слънцето постоянно е жарко, небето е синьо, а купонът е на макс. Немски, британски и испански нудисти избират да вървят там.

9. Ситгес

Испанският крайбрежен регион Коста Брава предлага значително развлечения за нудисти. Най-популярни са двата плажа в курортния град Ситгес на 30 км от Барселона. Преди о. Миконос да стане толкоз паметна нуди дестинация, Сетгес е бил топ мястото, което нудистите са избирали за лятната си отмора.

10. Стъдланд

Дори и в Англия имат известен нуди плаж. Полуостров Стъдланд в югозападната част на страната е прочут с натуралистите си от 1920 година насам. През 2013 година управляващите в региона дали позволение регионът за голи плажуващи да се усили с 1 км., откакто нудистки групи внесли подписка с искане за повече пространство.

– Инфо: StandartNews.com –

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР