Горен Ийст Сайд, слушай внимателно! Джесика Шор е бременна!На 23

...
Горен Ийст Сайд, слушай внимателно! Джесика Шор е бременна!На 23
Коментари Харесай

Клюкарката Джесика Шор е бременна - slava.bg

Горен Ийст Сайд, слушай деликатно! Джесика Шор е бременна!

На 23 септември актрисата, която изигра Ванеса в сериала „ Клюкарката “, разгласи, че чака първото си дете с приятеля си Брад Ричардсън. Джесика показа фотография, на която гордо демонстрира наедрялото си коремче, а обичаният ѝ се е навел да го целуне.

„ Изпълнена с наслада! “, написа звездата в обществените мрежи. Снимката незабавно събра хиляди лайкове и мнения както от почитатели, по този начин и от известни другари на Шор. Нина Добрев, която е в доста близки връзки с Шор, незабавно употребява момента, с цел да поздрави бъдещата майка. „ Тайната най-сетне е разкрита “, написа Добрев.

През 2019 година Джесика публично удостовери връзката си с Брад Ричардсън, който е професионален състезател на хокей. Според US Weekly обаче, двамата са почнали да се срещат доста по-рано същата година. Оттогава звездата споделя с почитателите си голям брой фотоси от персоналния си живот. В началото на 2020 година Шор изрази любовта си към Брад и съобщи, че е извънредно щастлива, че го е срещнала.

Преди да стартира връзка с хокеиста, Шор се срещаше със звездата по американски футбол Скоти Макнайт, а преди този момент имаше къса връзка и с Ед Уестуик, с който се срещат на снимачната площадка на „ Клюкарката “.

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР