„Гордея се с децата си!“. Това заяви Дженифър Гарнър по

...
„Гордея се с децата си!“. Това заяви Дженифър Гарнър по
Коментари Харесай

Дженифър Гарнър изолирана с 3 деца: Гордея се с тях! - slava.bg

„ Гордея се с децата си! “. Това съобщи Дженифър Гарнър във връзка обществената изолираност поради ковид. Актрисата взе участие в конферентен видеоразговор с Джими Фалън, пред който описа елементарно ли се оправя с малчуганите по време на изключително състояние.

„ Мисля, че децата ми са на съвършената възраст. Те са задоволително огромни, с цел да схванат обстановката и да приказват за ковид “, изясни тя.

По думите на звездата, всички ние сме основани да прекосяваме през разнообразни тествания и провокации, а COVID-19 е следващото, с което ще се оправим.

Гарнър уточни още, че се радва, че трите ѝ деца имат онлайн уроци, а след тях тя постоянно има с какво да ги занимава.

„ Нямам от какво да се оплача или да се тормозя “, сподели още тя и посочи, че щом има покрив над главата си и храна, не ѝ би трябвало друго. Бившата брачна половинка на Бен Афлек изясни, че поддържа връзка с него и други членове на фамилията посредством разнообразни приложения.

Дженифър, която постоянно е съчетавала работата с домашните отговорности, разяснява, че се усеща доста добре по време на изолацията, тъй като може да прави неща, за които преди не ѝ е оставало време.

Гарнър уточни, че сега мислите ѝ са към родителите ѝ – Патриша и Уилям, които сякаш към момента не могат да схванат какъв брой е значимо да си останат у дома.

47-годишната актриса показа в своя профил в Instagram, че глези Виолет (14 г.), Серафина (11 г.) и Самюъл с домашни печива. Тя също се включи в предизвикването #IStayHomeFor, публикувайки занимателно видео.

Източник: tialot
Снимка: BGNES
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР