Гордата Теди Велинова е върнала тузарския джип Мерцедес G класа

...
Гордата Теди Велинова е върнала тузарския джип Мерцедес G класа
Коментари Харесай

Теди Велинова върна джипа на доктор Енчев

Гордата Теди Велинова е върнала тузарския джип „ Мерцедес ” G класа на към този момент някогашната си половинка доктор Ангел Енчев и движи из София със непретенциозен „ Мини Купър ", видя HotArena.

Бившата моделка получи бялото украшение на четири колела за рождения си ден през май тази година, само че е върнала автомобила на бащата на децата си.

Според мълвата в светските среди, Велинова е решила още веднъж да завоюва сърцето на богатия еластичен хирург и явно е решила да покаже, че не е била с него поради парите. Затова и му дала ключовете на мерцедеса на стойност над 200 бона.

„ Ангел й остави голяма къща в квартал Симеоново. Той в никакъв случай не би си изискал колата назад. Тя съзнателно му е върнала джипа, с цел да покаже, че може да се оправи и без него. Това е тактиката й да си го върне ”, разясняват от обкръжението на тогавашната моделка.

В средата на май Теди Велинова бе сюрпризирана със скъпия подарък от брачна половинка си доктор Енчев за рождения си ден. Поводът бе 40-годишният празник на брюнетката. Велинова, която се подвизава като дизайнерка, незабавно се похвали със супер мощното автомобилно украшение. Малко преди да получи поръчковия „ Мерцедес ” G класа, Теди се елементарни със остарелия си автомобил, който бе откраднат на паркинг пред централно столично заведение. И до през днешния ден тя се чуди по какъв начин апашите са съумели да го вдигнат безусловно за секунди, освен това пред очите й. Същевременно в светските среди плъзна мълвата, че точно кражбата е предизвикала раздялата на семейстото. До ушите на ваятеля на силиконови цици и дупета достигнала мълвата, че апаша, отмъкнал возилото на жена му, май е имал по-специални срещи с нея преди този момент.

Припомняме, че Теди и доктор Енчев се разделиха след 8 години взаимно общуване. Двамата се залюбиха през 2011 година, а при започване на 2013 година пластичният хирург предложи на обичаната си брак в Рим, с което означиха една година от връзката си. До женитба по този начин и не се стигна, само че все пак фамилията бе считано за едно от най-стабилните в светските среди. Двамата имат две деца. Синът им, който се роди през 2013 година се споделя Филип, а дъщеричката им София пристигна на бял свят при започване на 2017-а. Теди остана в фамилната къща и се грижи за малчуганите, а лекарят се реалокира да живее в Пловдив, написа Уикенд.    
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР