Google улеснява отписването от спам в Gmail за Android, добавяйки

...
Google улеснява отписването от спам в Gmail за Android, добавяйки
Коментари Харесай

Google тества удобен бутон за отписване в Gmail за Android

Гугъл улеснява отписването от спам в Gmail за Android, добавяйки бутон ънсъбскрайб. Въпреки че не е проблем да се отпишете от имейлите в Gmail благодарение на компютър, да извършите същото на телефон с Android не е толкоз елементарно. Опцията би трябвало да се търси, което може да бъде неприятно. Гугъл работи за обезпечаване на бутон „ Отписване “ в Gmail, който ще спести време и ще направи процеса за блокиране на нежеланите известия доста по-лесен.

Според блога The SpAndroid, бутонът за отписване на Gmail е включен в най-новата версия на Gmail за Android за разработчици. Бутонът „ Отписване “ се намира на видно място до информацията за подателя, а щракването върху него ще анулира абонамента ви за бъдещи имейли.

Gmail за настолен компютър задейства бутона за отписване в известието, когато открие връзка за отписване в самото известие. Всичко, което би трябвало да извършите, е да щракнете върху бутона и неотложно ще се отървете от нежеланите имейли. На телефона си би трябвало да докоснете иконата с три точки на менюто, с цел да намерите бутона за отписване. В новата версия, бутонът „ Отписване “ ще се демонстрира автоматизирано в имейлите, от които можете да се отпишете.

Спомнете си, че преди време ви информирахме по отношение на желанието на. Засегнати ще се окажат потребителите, които отдавна не са влизали в профилите си. Разбира се, авансово ще получат известия за това и с цел да запазят сметките си ще би трябвало да преминат през избрани лесни стъпки.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР