Google съкращава неуточнен брой работни места, потвърди технологичният гигант, като

...
Google съкращава неуточнен брой работни места, потвърди технологичният гигант, като
Коментари Харесай

Google потвърждава още съкращения на работни места като част от реорганизацията на компанията

Гугъл редуцира неизяснен брой работни места, удостовери софтуерният колос, като част от последните си старания за понижаване на разноските.

Технологията компанията сподели, че съкращенията не са за цялата компания и че засегнатите чиновници ще могат да аплайват за вътрешни функции, само че не удостовери какъв брой хора са били наранени или участващите екипи.

Малък % от засегнатите функции ще се реалокират на други места или „ хъбове “ в международен мащаб, в които компанията влага, в това число в Дъблин и Индия, както и в Чикаго и Атланта в Съединени американски щати, се споделя в известието.

 

Говорител на Гугъл сподели: „ Както казахме, ние влагаме отговорно в най-големите цели на нашата компания и забележителните благоприятни условия пред нас.

„ За да ни нареждат по най-хубавия метод за тези благоприятни условия, през втората половина на 2023 година и през 2024 година редица наши екипи направиха промени, с цел да станат по-ефективни и да работят по-добре, отстраниха пластовете и съгласуваха запаси...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР