Google отдавна е нещо повече от търсачка. А YouTube от

...
Google отдавна е нещо повече от търсачка. А YouTube от
Коментари Харесай

Google и YouTube са интегрирани във Volvo

Гугъл от дълго време е освен това от търсачка. А YouTube от години се разраства оттатък истинския конгрес за аматьорски видеа. Volvo интегрира и двете услуги в информационно-развлекателната система на новите си модели. Volvo Cars към този момент е първият производител на коли, който интегрира своите транспортни средства непосредствено в устройства с поддръжка на Гугъл Assistant.

Следващата стъпка в съдействието сред Гугъл и шведския производител на първокласни коли основава най-безпроблемната връзка до момента с гласовото ръководство на Гугъл Assistant - клиентите на Volvo могат да управляват разнообразни функционалности в колата си, като изпращат гласови команди до всеки дом и мобилно устройство с задействан Гугъл Асистент.

Освен това YouTube към този момент е първата видео платформа, която намира своя път във всички модели на Volvo с основаната на Android информационно-развлекателна система. Приложението, което може да бъде изтеглено от интегрирания Гугъл Play Store, разрешава видео стрийминг в колата.

Например в случай че пътувате с електрическата си кола, би трябвало да спрете да зареждате по време на по-дълги пътувания. С консолидираното на YouTube в информационно-развлекателната система Volvo към този момент прави времето за изчакване по-забавно - водачите могат да гледат излъчвания онлайн, вести или най-новото видео от обичания си артист или създател в автомобила.

Като пионер в сигурността, Volvo не прави никакви взаимни отстъпки - клиповете могат да се възпроизвеждат единствено когато автомобилът е изцяло спрян, съвсем без спиране. „ Клиентите на Volvo ще се възползват от безграничен размер данни през първите няколко години “, споделя производителят.

В допълнение към стрийминг на видео, приложения за навигация като Sygic и Flitsmeister, приложения за зареждане като Chargepoint и Plugshare, както и приложения за паркиране като SpotHero и ParkWhiz скоро ще бъдат налични за евакуиране, при изискване че са налични на съответните пазари.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР