Google Assistant има нова функция, която се опитва да направи

...
Google Assistant има нова функция, която се опитва да направи
Коментари Харесай

Google Assistant вече разпознава песните, които звучат наоколо

Гугъл Assistant има нова функционалност, която се пробва да направи непотребни приложения като Soundhound и Shazam . Както се досещате, тя е обвързвана с идентифицирането на песните, които звучат към вас.

Ако чуете мелодия, която ви харесва, само че не може да се сетите коя е, просто запитайте Гугъл Assistant “What song is this? ”. Изкуственият разсъдък ще намерения за мъничко и ще ви каже изпълнителя, името на песента и ще ви даде линк, от който да може да я стриймнете наново.

Подобна функционалност е напълно простичка, само че неведнъж е много комфортна. Всички сме били в обстановка, когато някоя ария притегля вниманието ни – може да е в магазина, по радиото или като нещо, което чувате на заден декор по тв приемника. Когато се появи преди време, Shazam беше нещо в действителност революционно, позволявайки ни просто да извадим телефона и да натиснем огромния наследник бутон на приложението. Ако знаете по какъв начин ставаше това, то към този момент имате визия какво да очаквате от Гугъл Assistant.

Реално разлика или особена изгода при използването на единия или другия вид няма. Просто в случай че към този момент ползвате Гугъл Assistant, то това ви дава опция да се откажете от друго приложение със същата функционалност.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР