Good morning от любимия ми петзвезден хотел във Велинград! С

...
Good morning от любимия ми петзвезден хотел във Велинград! С
Коментари Харесай

„Дневник за властта“: Като няма хляб, яжте кето пасти

Good morning от обичания ми петзвезден хотел във Велинград! С Линда имаме традиция още от Канада да прекарваме уикендите в първокласни завършения. Хейтърите незабавно ще кажат: “Е, от кое място пари в тази рецесия? “ Добре, че са тортите на Линда, че иначе…

Вчера дори пуснах една реклама на фамилния бизнес в праймтайма на БТВ, доста добре се получи. „ Кой е обичаният сладкиш на премиера Кирил Петков? “ – keto торта с фурми и бурбонска ванилия за 104,90 лв.. Само 60 $. На промоция.

Кой различен може да си разреши топ журналистки да му ядат сладкиша онлайн, а? И то пред жена му.

Пиша по вайбър на Лена: Нали знаеш кой ми е обичаният сладкиш?

Наредих на защитата да ми донесе днешните вестници, малко да се разсея от проблемите:

„ Режим на тока от на следващия ден. Български общини пестят от улично осветяване. “

„ Шефът на Национална агенция за приходите Румен Спецов е отказал да заяви размера на бонусите си. Раздадени са 31 844 300 лв. “

„ Астероид с размерите на небостъргач лети към Земята “

„ Лекарският съюз гневен на премиера Петков поради Мангъров “

Е, това за метеорита към този момент не ми се вярва….

Получавам смс-и от Бойко Борисов: Аз на твоите години още ядях филии с мехлем, фарфалак!

Тъкмо да отговоря, че желая оставката на Гешев и виждам звъни ми Pi Ar Didi stajant стажант. Вдигам. „ Кажи, бе, Сашко? “. Бесен е, задъхва се: Господин министър председател, снимали са ви НСО колите тъкмо пред хотела. Налага се неотложен спешен ПР. Пеша ли ще се върнете от Велинград, или да дойда да иззема телефоните на натрапниците в хотела?! Само някоя медия да не е посмяла да разгласява тези компромати!

Лена ми е дала отговор единствено с нацупена емотиконка. Значи знае. Ех… Под пара съм. Влязох в парната баня.

Запазихме конферентната зала на хотела, ще ме брифират за срещата ни в Скопие. Викнал съм Ник Събев да пристигна с мерцедеса, той има проект да обещаем на македонците директна линия София-Скопие-Токио. Довел е и новият началник на БДЖ – 81-годишен специалист, роден в Царство България. Ами кой различен схваща повече от влакове… Good job, Nick!

Мислех да викна и министъра на културата, с цел да обсъдим културния продан със Северна Македония. Обаче той последно беше локалиризан в смолянското село Петково… още търси пътят към Министерството.

Питах Лена дали ще пристигна, само че тя ме остави на seen.

Тъкмо започваме срещата, нахълтва Вигенин. „ Разбрах от Фейсбук, че сте тук. Корнелия сподели да не ви изпускам от взор “, вика. Да не би към този момент да обсъдихте утвърждението на „ Истанбулската спогодба “?!

Пиша смс на the boss: Имаме проблем. Корни ни диша във врата.

След митинга на oнези „ шепа фашисти “ пред Народното събрание шефът към този момент е някак леден към мен. „ Не утвърждаваме дейностите на българското държавно управление “ – това била споделила през днешния ден конгресмен Клаудия Тени в изявление. Май номерът с карантината не мина… Нищо, договорката си е договорка!

Лена си е сменила профилната фотография с обща с Миро от Ямбол. Ицо Хазарта е първият харесал.

Пускам Българска национална телевизия, да си отдъхна малко от този интернет. И кой да видя – Мика Зайкова. Усмихвам се необятно, несъмнено ще ни похвали, нали дадох Енергетиката и Външно на Слави: „ Бедните в България стават все по-бедни и от ден на ден. Имам наследник в Америка, който ми праща пари, другояче няма да се оправя “, споделя тя. Изключвам тв приемника.

И все пак-добре, че е Америка!

Звъня на шефа, затваря ми.

Пиша смс на Херо: “God bless Amerika!”. Вместо отговор ми изпраща тяхна обща фотография с Пеканов.

Дойде и седмичният бюлетин от Министерство на стопанската система, изпращат ми го скрито от Корнелия. В картинки, нали още не възприемам всичко. Прелиствам небрежно, че Линда ни е запазила сантиментален масаж за двойки.

Чета: „ Хлябът е поскъпнал от 1,39 на 2,29 за една година. “

Еми като няма самун, яжте пасти!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР