Гонсало Игуаин се върна назад към престоя си в Наполи

...
Гонсало Игуаин се върна назад към престоя си в Наполи
Коментари Харесай

Игуаин не съжалява за решението, заради което Неапол го намрази

Гонсало Игуаин се върна обратно към престоя си в Наполи и скандалния трансфер в Ювентус за 90 млн. евро, който го трансформира във зложелател за тифозите на клуба от Неапол. Аржентинецът прекара 3 години с екипа на “партенопеите ” и вкара 91 гола, преди да избере да премине в Юве. 

“Това са мигове, които мъчно се не помнят. Едно от най-хубавите неща е да чуеш цялостния стадион да скандира името ти след гол. И в този момент, като си спомня за тези моменти, ме побиват тръпки. Но го има и другото. Във футбола не всичко е красиво. Един ден 60 000 тифози крещят името ти в възторг, а две седмици по-късно те наскърбяват ”, описа аржентинецът в изявление за “Кориеде дело Спорт ”. 

“Трудностите те каляват, трупаш опит. Аз персонално не скърбя за нищо. Да, изгубих значими финали, в това число на Световното състезание и Копа Америка. Имах малшанса и в двата мача да пропусна чисти положения. Не беше елементарно, само че една година по-късно Ювентус ме купи за 90 млн. и станах най-скъпият аржентински футболист за всички времена. Тогава осъзнаваш, че нищо не може да те отклони от задачата ти ”, показа Игуаин. 
 Игуаин поставя завършек на забележителната си кариера Игуаин поставя завършек на забележителната си кариера
Нападателят беше благосъстоятелност на Юве 4 години, само че имаше интервали чартърен в Милан и Челси. Той стана три пъти първенец със “старата госпожа ” и завоюва две купи на Италия. 

Преди броени дни Игуаин, който в този момент играе за Интер Маями, разгласи, че след края на сезона ще постави завършек на кариерата си.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР