„Голямото его, липсата на знания, на културната просветеност и говоренето

...
„Голямото его, липсата на знания, на културната просветеност и говоренето
Коментари Харесай

Политолог: Егото, липсата на знания и културна просветеност са виновни, че няма кабинет

„ Голямото его, неналичието на познания, на културната грамотност и говоренето в аз форма са повода да няма постоянен кабинет. Политиката е спорт на ние, а не на аз “, разяснява политологът Димитър Аврамов.

Според него войната сред институциите не е притеснителна, тъй като обособените управляващи би трябвало да се управляват.

„ Проблемът е тогава, когато споровете се реализират въз основата на егото, а не въз основата на избрани хрумвания и полезности “, счита Аврамов.

„ Важният въпрос е какви национални цели да сложим. Днес би трябвало да станем жители от народ, който чака да има свободни и дейни жители “, добави политологът.

„ Винаги е имало по-будни хора. Днес в XXI век, когато знанието е на едно натискане с мишката, нямаме опрощение за незнанието. Всеки е виновен самичък да намира знанието, да го споделя, а не да изпадаме в групова мрачевина “, сподели Аврамов.

„ Ако политическите водачи схванат, че не са вождове на племена, а хора, които са там по силата на вота и би трябвало да си приказват, ще имаме държавно управление след идващите избори “, счита Аврамов.

По думите му разбирателството и солидарността е значимо да са основата на парламентаризма.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР