Голямо учение ще се проведе в 11:00 часа днес в

...
Голямо учение ще се проведе в 11:00 часа днес в
Коментари Харесай

Голямо учение за земетресения в района на Бургас. Пожарни, линейки и полицейски коли ще са с включени сирени

Голямо обучение ще се организира в 11:00 часа през днешния ден в Бургас , оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. То ще бъде пожаро-тактическо и в него ще вземат участие разнообразни институции – пожарни служби, охранителна полиция, незабавен център, телефон 112, общински чиновници, БЧК, доброволни формирования и други.

Целта на учението е тестване в действително време на реакциите на обособените институции при положение на земетресение в региона на Бургас , според регионалния проект за отбрана от бедствия. Учението ще се организира в образователния център на РДПБЗН – Бургас в местността “Върли бряг ” .

Така в интервала от 11:00 до 12:00 часа евентуално всички коли със специфичен режим на напредване /пожарни и полицейски коли, както и екипи на Спешна помощ/ преминаващи с включени звуков и светлинен сигнал , ще са част от учението, а няма да обслужват действителни произшествия , предизвестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР