Голямо преобразяване настъпи в столичната зала Христо Ботев, която само

...
Голямо преобразяване настъпи в столичната зала Христо Ботев, която само
Коментари Харесай

Зала Христо Ботев се преобрази заради волейболните националки

Голямо видоизменение настъпи в столичната зала " Христо Ботев ", която единствено за няколко часа се трансформира в съвършено място за подготовка на женския народен тим по волейбол на България.

Бяха направени две общоприети волейболни стадиони, където старши треньорът Иван Петков ще може да разделя на групи своите състезателки.

С помощта на Българска федерация по волейбол беше закупена и построена система за стрийминг (видео закъснение), която да оказва помощ на целия подготвителен развой на " лъвиците ".

Съчетанието от две камери зад всяко едно от игрищата дава късмет на всяка една от състезателките да следи своите дейности с няколко секунди забавяне. Целодневните записи на системата дават късмет да треньорският щаб да получават бърз достъп до предишните тренировки.

" Целите наподобяват по-ясни, а това ще докара и до последователно повдигане на качествата и скоростта на всички състезателки, както и взимане на поучения от неточности при подготвителният развой. БФВолейбол пожелава триумф на целия треньорски щаб и състезателките от женския народен тим за сегашния сезон и идните тествания ", безапелационни са от родната волейболна централа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР