Голямо оживление е царяло пред частния клуб на показно гръмнатия

...
Голямо оживление е царяло пред частния клуб на показно гръмнатия
Коментари Харесай

Пред клуба на Нотариуса редовно спирали полицейски автомобили: Ето кой е ходил при него

Голямо раздвижване е царяло пред частния клуб на показно гръмнатия Мартин Божанов-Нотариуса, излиза наяве от оповестени в обществените мрежи фотоси на паркиралите там коли, написа Лупа. Скандалното в фрагментите е наличието на полицейски коли.
Снимките са свалени благодарение на Гугъл Maps и са качени във фейсбук от влогъри. Ето по какъв начин презентира скандалните фрагменти Любомир Жечев:
Дами и господа, с общителното подпомагане на фен на Най-Великия Подкаст от квартал Гео Милев в София Ви представям няколко фотоси от Гугъл Maps към прослувутия SS Клуб на Мартин Нотариуса.
Според фена на подкаста клубът е бил обкръжен от 14 камери и постоянно там са спирали скъпи коли като Nissan GTR, Maybach и прочие По-учудващото (ИЛИ ПЪК НЕ) обаче били ПОЛИЦЕЙСКИТЕ КОЛИ. Човекът описа, че няколко пъти, когато си е викал такси, то спирало пред този клуб, само че малко по-късно излизали хора с револвери, които гонят таксиметровия автомобил.
За положително или неприятно Гугъл Maps е задоволително великодушен откъм информация. Даже повече, в сравнение с би трябвало. От фотосите, запечатани през юни 2015, се вижда (може би) граждански служител на реда с бяла Астра и затъмнени прозорци. Сякаш елементарно се схваща, че е полицай… даже единствено от фотосите. Колата (като че ли) няма гражданска.
Според фена на фрагментите от Гугъл Maps в действителност се виждат няколко полицейски автомобила – Бяла Астра, Син Опел, Форд. Но както е споделил класикът: Аз не знам, кажете вие!
Заради лек бъг в софтуера на Гугъл даже може да опитаме да познаем номера на едната Астра. Моето съмнение е СА 7218 РМ/РН
По думите на „ най-великия фен “ гаражът насреща е закупен от свързани с SS клуба лица, тъй като в него постоянно имало 2-3 въоръжени бабаита.
„ Лека-полека завзеха цялата улица, изрязаха храстите, които им пречат на видимостта на камерите и не даваха на никой да паркира там “, приключва наблюдателният гражданин на квартал Гео Милев.
Дали ще разберем кой е ходил в този клуб, по какъв начин мислите? АЗ НЕ ЗНАМ, КАЖЕТЕ ВИЕ!
п.п. Цялата информация е налична в Гугъл Maps
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР