Голямо количество златни накити са иззети по време на специализирана

...
Голямо количество златни накити са иззети по време на специализирана
Коментари Харесай

Полицаи с качулки влязоха в златарски магазин и стана страшно

Голямо количество златни украшения са конфискувани по време на профилирана полицейска интервенция. Тя е извършена през вчерашния ден, като в нея са взели участие чиновници от структурите на ОДМВР-Пазарджик, Териториална дирекция " Национална сигурност “-Пазарджик, бранш " Специализирани тактически дейности “ при ОДМВР-Пловдив под надзора на прокурори от Районната прокуратура в Пазарджик.

Съвместните екипи са направили инспекции на девет търговски обекти – магазини за търговия със злато и произведения от злато. Осем от тях са на територията на пазарджишкия квартал " Изток “, а един е в централната част на Пазарджик. Установено е, че шефовете на магазините са осем мъже и една жена на възраст сред 24 и 67 години, всичките поданици на регионалния град.

В рамките на осъществените процесуални дейности са конфискувани голям брой украшения от доблестен метал носещи логото на известни марки. Те са били изложени на витрини в обектите за търговия без единодушието на притежателя на изключителните права върху марките.

Иззетите произведения са с общо тегло от към 6 кг. По случаите са формирани 9 досъдебни производства, които са под надзора на Районната прокуратура. Работата по случаите продължава.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР