Голямо иранско нападение, използващо високоточни ракети и дронове, може да

...
Голямо иранско нападение, използващо високоточни ракети и дронове, може да
Коментари Харесай

WW3 се опасява, че Иран ще започне атака с „високоточни ракети“ срещу Израел след ДНИ, американското разузнаване предупреждава

Голямо иранско нахлуване, употребяващо високоточни ракети и дронове, може да удари Израел в границите на дни, съгласно американското разузнаване.

Видни израелски военни и държавни фигури може да са на прицела, защото американското и израелското разузнаване допуска, че ударите от Иран и неговите подставени лица са неизбежни, сподели неизвестен източник, осведомен с разузнаването, пред Bloomberg.

Потенциалната офанзива може да се случи през идващите дни, споделиха те. Съобщава се, че американски чиновници са предизвестили Израел, защото то оказва помощ на страната да възнамерява и споделя оценки на разузнаването. Докладите на Съединени американски щати и Израел стигнаха до смразяващо умозаключение: става въпрос по-скоро за това по кое време те нанасят удар, а не дали, с капацитета доста да разширят спора, защото борбата надвишава шест месеца.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ:

Техеран заплашва с възмездие след офанзивите с прецизни ракети на Израел на 1 април, които убиха двама висши генерали от Корпуса на гварде...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР