Голямата звезда в тежката категория на бокса - Антъни Джошуа,

...
Голямата звезда в тежката категория на бокса - Антъни Джошуа,
Коментари Харесай

Антъни Джошуа с първи мач извън Великобритания

Голямата звезда в тежката категория на бокса - Антъни Джошуа, ще дебютира отвън родната си Англия. Негов противник ще бъде Джарел Милър, а дуелът ще се организира в Съединени американски щати. Всички 22 мача на Ей Джей досега са вкъщи, като той е спечелил 21 от тях с нокаут, а една със съдийско решение.

Заложени са всички трофеи на Джошуа - от WBA, WBO, IBF и IBO. Арена на борбата ще бъде " Медисън Скуеър Гардън ". Галавечерта на 1 юни е под наслов " Англия и Ирландия против света ". Официалната конференция преди мача ще се състои в Ню Йорк идната седмица.

За 29-годишния Джошуа това е седма поредна отбрана, като тя ни доближава до дълго чакания конфликт сред него и Дионтей Уайлдър. Бронзовият бомбардировач обаче първо ще би трябвало да завоюва мач-реванш против Тайсън Фюри, с който направи тъждество в края на предходната година.

Срещата с Джошуа е отличен късмет за Джарел Милър, прочут с прякора си Голямото бебе. През 2018 година последният отхвърли мач против Кубрат Пулев, само че в този момент има опция да нападна всички трофеи в тежката категория.
Кубрат Пулев пред bTV: Не идват в София, тъй като ще ги удрям (ВИДЕО) Следващият ми мач ще е в "Арена Армеец " през октомври, евентуално против Хюи Фюри
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР