Голямата звезда на Рома Раджа Наинголан вярва във възможностите на

...
Голямата звезда на Рома Раджа Наинголан вярва във възможностите на
Коментари Харесай

Наинголан: Излизаме с нагласата, че ще победим Барса

Голямата звезда на Рома Раджа Наинголан има вяра във опциите на своя отбор да сервира сензацията в 1/4-финалите на Шампионска лига против отбора на Барселона.

“Вълците” изгубиха гостуването си на “Камп Ноу” с 4:1 и са считани от мнозина за новобранци в конфликта с каталунците.

Допуснахме неточности в гостуването си на Барселона, само че също по този начин нямахме шанс. Имаше моменти, в които можеше да подходим по друг метод, само че в този момент се надяваме, че ще създадем нещо доста. Не видях голяма разлика сред двата тима в първия мач. Да се надяваме, че ще създадем по-малко неточности и ще се възползваме от нашите положения. Трябва да излезем на терена с настройката, че можем да ги победим. Чувствам се добре физически и желая да играя винаги’’, стартира белгийският национал на днешната конференция.

@OfficialRadja in vista di #RomaBarca#ASRoma #UCL pic.twitter.com/pmQNNmTQ0w
— AS Roma (@OfficialASRoma) April 9, 2018
“Вярно е, че до момента не съм печелил нищо, само че постоянно играя, с цел да надвивам. На моменти избирам да поема по най-трудния път. За мен е по-важно да бъда воин в тим, който не е считан за любимец. Все в миналото ще печеля нещо”, приключи Наинголан. Шампионска Лига 1/4 кръг, вторник 10 април  Рома 21:45предстои  Барселона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР