Голямата звезда на Португалия Кристиано Роналдо бе резерва в 1/8-финала

...
Голямата звезда на Португалия Кристиано Роналдо бе резерва в 1/8-финала
Коментари Харесай

Португалия тотално разби Швейцария с 6:1

Голямата звезда на Португалия Кристиано Роналдо бе запаса в 1/8-финала от международното състезание в Катар против Швейцария на стадион " Лусаил ", приключил с мощното 6:1 за европейските първенци от 2016 година

Още в 17-ата минута заменилият шесткратния притежател на " Златната топка " Гонсало Рамош се откри в наказателното поле, получи топката и с мощен шут я заби в горния десен за вратаря ъгъл.

В 33-ата пък разписа ветеранът Пепе, който в отсъствието на Роналдо е капитан.

Защитникът реагира най-добре след осъществяването на ъглов удар и акар след мощен удар с глава.

В 51-ата още веднъж таранът на " Бенфика " Гонсало Рамош потвърди, че ненапразно са го пуснали на мястото на най-голямата звезда на Португалия и усили на 3:0.

Португалците не стопираха и напълно скоро - в 55-ата минута, бранителят на " Борусия " (Д) Рафаел Герейро накара за четвърти път вратаря Зомер да вади топката от мрежата си.

Едва тогава швейцарците съумяха да отбележат почетно попадение.

Реализира го бранителят Аканджи след ъглов удар.

Това единствено окуражи в допълнение португалците и в 67-ата минута щастливата запаса на Кристиано оформи своя хеттрик и резултата 5:1.

Преди мача бе извършена анкета и в нея огромна част от португалците оповестиха, че не желаят 37-годишният Роналдо да е титуляр.

Той влезе като запаса на мястото на Жоао Феликс, само че не се запомни с нищо изключително, с изключение на с един удар от фаул в стената.

За сметка на това 6:1 във втората минута на добавеното време направи влезлият малко преди този момент Рафаел Леао с прелестен параболичен удар по диагонала.

Португалия - Швейцария 6:1 (2:0). Голмайстори: Гонсало Рамош (17, 51, 67), Пепе (33), Рафаел Леао (90+2); Мануел Аканджи (58)
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР