Голямата звезда на Пари Сен Жермен Неймар направи прелюбопитно изказване

...
Голямата звезда на Пари Сен Жермен Неймар направи прелюбопитно изказване
Коментари Харесай

Неймар сравни Роналдо с огледало

Голямата звезда на Пари Сен Жермен Неймар направи прелюбопитно изявление по отношение на водача на Реал Мадрид Кристиано Роналдо. Той съпостави петкратния притежател на Златната топка с огледало за него, като разясни, че той се оглежда в него, черпейки от опита на португалеца.

„ Уважавам доста Роналдо. Той е като огледало, в което се оглеждам. Той е 10 години по-голям от мен. Опитвам се да се приближа към играчи като него и Меси “, разяснява Неймар.

Босът на ПСЖ: Неймар остава на 2000%

В средата на февруари ПСЖ ще премери сили с Реал Мадрид на осминафиналите на Шампионската лига, като Неймар още веднъж, след напускането си на Барселона ще има шанса да се изправи против „ белия балет “.

Неймар вкара гол номер 2000 за ПСЖ на "Парк де Пренс "

Кавани счупи връх при безсърдечен марш на ПСЖ

Същевременно спекулациите към бъдещето на бразилеца не стихват. Той е спряган за прекосяване на „ Сантиаго Бернабеу “, като се твърди, че даже е податлив да понижи заплатата си, с цел да заиграе при „ белите “. На „ Парк де Пренс “ Неймар взима по 38 милиона евро на сезон, а това го трансформира във втория най-добре заплатен футболист след Лионел Меси от Барселона (50 милиона евро).
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР