Голямата звезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо публикува емоционално съобщение

...
Голямата звезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо публикува емоционално съобщение
Коментари Харесай

Роналдо: Ние сме "Манчестър Юнайтед" и никога няма да спрем да борим!

Голямата звезда на " Манчестър Юнайтед " Кристиано Роналдо разгласява прочувствено известие след успеха над " Виляреал " с 2:0 в Шампионската лига.

Португалецът вкара първия гол в 78-ата минута, а трите точки подсигуряваха на " алените дяволи " класиране за идната фаза. Второто попадение бе на Джейдън Санчо, който се разписа за първи път от прехвърлянето си в британския отбор.

" Винаги е ужасно да играеш в Испания, очарователно е да печелиш в Испания, удовлетворяващо е да вкарваш в Испания - страната, в която постоянно съм се чувствал специфичен. Поздравявам момчетата за отличната победа, която ни сложи там, където ни е мястото. Ние сме " Манчестър Юнайтед " и в никакъв случай няма да спрем да се борим за клуба. Давайте, Дяволи! ", написа в профила си в " Инстаграм ".
View this post on Instagram

Роналдо е създател на последните четири гола на " Манчестър Юнайтед " в Шампионската лига, а попадението му против " Жълтата подводница " е трето, което отбелязва в последните 15 минути на мач в шампионата през този сезон.
Снимка: Reuters
" Юнайтед " завоюва при дебюта на краткотрайния управител Майкъл Карик, който размени уволнения преди дни Оле Гунар Солскеер. Бившият футболист на " алените дяволи " е първият англичанин, който започва с триумф отпред на отбора от Уолтър Крикмайер през ноември 1931 г.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР