Голямата звезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо е под въпрос

...
Голямата звезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо е под въпрос
Коментари Харесай

Контузия спира Роналдо за дебюта на Рангник


Голямата звезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо е под въпрос за дебюта на Ралф Рангник като управител на " алените дяволи " в неделното домакинство от Висшата лига на Кристъл Палас.

Ударът ще е сериозен за германеца, който на първата си конференция като ментор на " алените дяволи " съобщи, че е благосъстояние да имаш футболист като португалеца и се зарече да извлече най-хубавото от него.

Но взаимната им сработка може да не стартира още в неделя против Палас, защото Роналдо има проблем в коляното.

Източници от Юнайтед настояват, че евентуално се е контузил при празнуването на гола си от дузпа против Арсенал в четвъртък, изпълнявайки фирмената си наслада след попаденията. Малко по-късно направи мимика и в 88-ата минута беше заменен, а когато влезе в тунела и се скри от погледите, камерата продължи да го следва и се видя, че тича към съблекалнята.



" Винаги би трябвало да адаптираш стила си към подобен състезател като Кристиано, той е необикновен, топ експерт. На неговите години не съм виждал състезател с такава физика. Трябва да развиваме целия тим, освен него. Играем в най-силното състезание в света и всички негови съотборници ще би трябвало да вършат същото като него. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР