Голямата звезда на Лудогорец Марселиньо не одобрява методите на треньора

...
Голямата звезда на Лудогорец Марселиньо не одобрява методите на треньора
Коментари Харесай

Напрежение в Лудогорец между Херо и Марселиньо

Голямата звезда на Лудогорец Марселиньо не утвърждава методите на треньора Димитър Димитров и връзките сред двамата са ледени, научи „ България Днес “ от собствен източник в клуба.

Официално всичко в тима е наред, „ орлите “ са преди всичко в шампионата и макар провалянето от Истанбул ББ отборът има шансове да продължи в Лига Европа. Но напрежението сред водача измежду играчите и наставника стартира да проличава. Херо е наясно с качествата на Марселиньо и големите му заслуги за изстрелването на клуба измежду елита на Стария континент. Но бразилецът е към този момент на 33 години и концепцията на треньора е последователно да постанова други играчи на неговия пост.

Херо желае Марселиньо да играе по-малко, само че това не се харесва на футболиста. Плеймейкърът желае да бъде на терена непрестанно, макар че футболната му възраст към този момент е напреднала. Освен това той е измежду любимците на притежателя Кирил Домусчиев. Босът е наясно, че Златният дъжд, който се изсипва в клуба от участия в евротурнирите, в огромна степен се дължи на Марселиньо.

Футболистът е привикнал със звездния си статут и даже обществено разяснява тактиката на наставника си. След загубата от „ Истанбул ББ “ с 1:2 Марселиньо реагира бурно против решението на Херо тимът да играе защитно през първото полувреме.

„ Загубихме мача през първото полувреме - разяснява тогава халфът, който вкара единствения гол за „ орлите “. - Играхме доста зле, чакахме другия тим. Това не е нашият жанр. Ние постоянно играем напред, с мисъл за победа. Никога не сме играли откъм гърба и да чакаме на контраофанзива. Дори и против ПСЖ не подходихме по този начин. Когато играем атакуващо, мачът е различен - противникът има боязън и почит. Пресирахме доста през второто полувреме и те не съумяха да играят. Мисля, че в случай че бяхме почнали по този начин мача, резултатът щеше да е различен. “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР