Голямата звезда на Ливърпул Мохамед Салах би искал да прекара

...
Голямата звезда на Ливърпул Мохамед Салах би искал да прекара
Коментари Харесай

Салах: Никога не съм искал да напускам Ливърпул, искам да остана до края на кариерата си

Голямата звезда на Ливърпул Мохамед Салах би желал да прекара остатъка от кариерата си в Ливърпул, само че твърди, че бъдещето му „ зависи от клуба “. Това съобщи нападателят в изявление за „ Sky Sports “.

По-рано „ алените “ възобновиха договорите на редица съществени играчи на отбора, в това число Трент Александър-Арнолд, Алисон, Фабиньо, Върджил ван Дайк, Андрю Робъртсън и на капитана Джордан Хендерсън. Но Салах, на който му остават по-малко от две години от договора, е този, чието дълготрайно бъдеще към момента не е обвързано.

Преговорите не се отразиха на представянето на 29-годишния египтянин, който означи 12 гола в 11 мача през този сезон, а Ливърпул е в челото на класирането във Висшата лига, на точка зад водача Челси преди неделното дерби против Манчестър Юнайтед на „ Олд Трафорд “.

„ Ако ме питате, бих желал да остана до последния ден от футболната си кариера тук, само че не мога да кажа доста за това – не е в моите ръце. Зависи какво желае клубът, а не аз. В момента не мога да си показва да играя против Ливърпул. Това би ме натъжило. Трудно е, не желая да приказвам за това, само че това ще ме натъжи доста, само че дано забележим какво ще се случи в бъдеще “, сподели Салах пред „ Sky Sports “.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР