Голямата звезда на Хонда в MotoGP Марк Маркес нанесе тежък

...
Голямата звезда на Хонда в MotoGP Марк Маркес нанесе тежък
Коментари Харесай

Марк Маркес: Не можем да сме оптимисти

Голямата звезда на Хонда в MotoGP Марк Маркес нанесе тежък удар на японците след първия тестов ден през вчерашния ден от последните предсезонни тествания, като изясни, че в Хонда не могат да са оптимисти предвид на представянето на пистата.

Днес е последният тестов ден преди старта на сезона, а екипът на Хонда би трябвало да откри метод да усъвършенства представянето на RC213V. Най-бърз през вчерашния ден от водачите на Хонда беше Алекс Ринс, който приключи деня на 11-о място, на съвсем 1 секунда от международния първенец Франческо Баная с Дукати. Двамата фабричен водачи на Хонда Жоан Мир и Маркес останаха 14-и и 19-и, като и двамата записаха и по едно рухване.

През февруари на “Сепанг ” Маркес съобщи, че Хонда не разполага с мотоциклет, с който да се бори за купата този сезон в MotoGP, а в този момент в Португалия мнението му не се е трансформирало.
 Баная най-бърз в първия ден от последните проби Баная най-бърз в първия ден от последните проби
“В първия ден тук завършихме тъкмо със същия мотор, който карах в Малайзия - изясни нощес Маркес. - Това е най-хубавото, което успяхме да реализираме тук, само че към момента сме доста надалеч от момчетата в челото. Честно казано, че можем да сме доста оптимистично настроени след този резултат, само че в случай че се ядосваме няма да спечелим нищо. ”

Вчера Маркес се оплака и от твърдия съединител на мотора му, поради който щеше да падне при подготвителните стартове, които упражняваше с други водачи.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР