Голямата звезда и капитан на националния отбор на Южна Корея

...
Голямата звезда и капитан на националния отбор на Южна Корея
Коментари Харесай

Сон повежда Южна Корея на Мондиала в Катар

Голямата звезда и капитан на националния тим на Южна Корея Хюн-мин Сон беше включен в състава за Световното състезание в Катар, макар че през предходната седмица претърпя интервенция на скулата.

Селекционерът на азиатската страна Пауло Бенто разкри, че не е наясно по кое време играчът на Тотнъм ще стартира тренировки със своите съотборници в националния тим и добави, че най-важното сега е звездата на отбора да се възвърне допустимо най-добре.

В същото време самият Хюн-мин Сон употребява профила си в Инстаграм, с цел да благодари на всички за изказаната поддръжка през последната седмица.

" Просто желаех да отделя малко време, с цел да благодаря на всички за известията за поддръжка, които получих през последната седмица. Прочетох толкоз доста от тях и в действителност, в действителност ви правя оценка всички. В сложен миг получих доста мощ от вас. Да играя за страната си на Световното състезание е фантазията на толкоз доста деца, които порастват, тъкмо както беше и една моя. Няма да пропусна това за нищо на света. Нямам самообладание да показва нашата красива страна. Ще се забележим скоро ", написа капитанът на Южна Корея.

Азиатската страна ще взе участие на своето 10-то следващо Световно състезание, като този път момчетата на Пауло Бенто попаднаха в група Н с тимовете на Португалия, Гана и Уругвай.

Ето го и листата с футболисти на Южна Корея за Мондиала в Катар:

Вратари: Ким Сун-гю (Ал Шабаб), Джо Хюн-ву (Улсан Хюндай), Сон Бум-кюн (Джонбук Хюндай Моторс);

Защитници: Ким Юн-гвон (Улсан Хюндай), Ким Джин-су (Джонбук Хюндай Моторс), Хон Чул (Даегу ФК), Ким Мин-джае (Наполи), Квон Кюн-вон (Гамба Осака), Ким Моон-хван (Джонбук Хюндай Моторс), Ким Тае-хван (Улсан Хюндай), Чо Ю-мин (Даежон), Йоон Джон-гю (ФК Сеул);

Халфове: Хюн-мин Сон (Тотнъм), Ву-йон Ю (Ал Сад), Лий Джае-сун (Майнц 05), Хий-чан Хван (Уулвърхемптън), Чан-хун Квон (Гимчеон), Ин-беом Хван (Олимпиакос), Сан-хо На (ФК Сеул), Юн-хо Сон (Шандонг), Сюн-хо Пак (Джонбук Хюндай Моторс), Мин-кю Сон (Джонбук Хюндай Моторс), Ву-йон Джо (Фрайбург), Кан-ин Лий (Майорка);

Нападатели: Уй-джо Хван (Олимпиакос), Гю-сюн Чо (Джонбук Хюндай Моторс)



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР