Голямата тройка наложи невиждана доминация в света на тениса през

...
Голямата тройка наложи невиждана доминация в света на тениса през
Коментари Харесай

Тиафо: Събирах си багажа преди мач с Голямата тройка, а сега титлите не са мираж

Голямата тройка наложи невиждана доминация в света на тениса през последните години и нейните представители печелеха съвсем всички огромни титли. Не са малко случаите, когато техните противници са излизали на корта с мисълта, че сигурно ще изгубят, а това признава самият Франсис Тиафо. Същевременно като че ли ерата на Надал, Джокович и Федерер върви към своя край и все по-често виждаме по какъв начин именитите играчи пропущат някои от най-големите събития в Тура.

Младият американец също съзира настоящата промяна на поколенията и признава, че всички състезатели са с усъвършенствано самочувствие и имат вяра във опциите си, когато пристигна време за присъединяване на шампионатите от най-висока категория.

" Роджър, Новак и Рафа към този момент не играят на всяка конкуренция от сериите " Мастърс " и това отваря сериозна опция пред останалите момчета. Имаше времена, в които достигах до даден стадий в несъмнено съревнование и знаех, че нямам никакъв късмет да продължа напред, тъй като някой всред тях беше в моята секция от жребия, тъй че непосредствено си събирах багажа.

Видяхте обаче какво направи Фриц в Индиън Уелс. Няма по какъв начин да не се вдъхновя от него. Израснали сме дружно и съм го побеждавали стотици пъти, което ми дава убеденост за бъдещето. Няма тенисист, който да не вижда настъпването на новата епоха в нашия спорт и ни следва един доста забавен интервал. Всеки от нас е пределно стимулиран да се потвърди и силите ще бъдат извънредно изравнени в околните години - предвижда Тиафо.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР