Голямата стара централа на Opel в Рюселсхайм трябва да позеленее. Причината за

...
Голямата стара централа на Opel в
Рюселсхайм трябва да позеленее.
Причината за
Коментари Харесай

Кампус за зелени автомобили в Рюселсхайм

Голямата остаряла централа на Opel в Рюселсхайм би трябвало да позеленее. Причината за това е че компанията майка Stellantis върви твърдо по пътя към неутралност на климата. През следващите години там ще бъде основан екологично чист кампус, чието довеждане докрай Stellantis очаква през 2025 година

Офиси и работни места за чиновници от администрацията, отделите за научноизследователска и развойна дейност, както и продажбите би трябвало да заемат доста понижена повърхност в непосредствена непосредственост до съвременния производствен цех.

„ Опитът от трансформацията на местоположението ще бъде употребен и за развитието на групата на други места по света. Ние създаваме безпристрастен за CO2, зелен кампус с последователна ниско-енергийна идея, широко използване на слънчеви панели на всички покриви и обстойно озеленяване, което ще служи за модел за подражателство. Екологичността и успеваемостта са много важни за нас. “ - споделя шефът на Opel Уве Хохгешурц.

Новото седалище на Stellantis в Германия ще бъде интегрирано в историческата сграда на Opel. Като цяло това подобрява конкурентоспособността на местоположението, като прави компанията по-ефективна посредством по-къси логистични разстояния.

„ Това подсигурява доста по-малко използване на ресурсите в съпоставяне с напълно нова постройка и в същото време прави огромната индустриална традиция на нашата компания забележима когато и да е “ - обяснява шефът на Opel.

Ралф Вангеман, управител личен състав в Stellantis в Германия, прибавя, че трансформацията на автомобилната промишленост, която Stellantis и Opel интензивно предизвикват, ще бъде особено очевидна в Рюселсхайм, и че служителите на компанията могат да чакат с нетърпение бъдещата си работна среда. Така Stellantis основава изключително атрактивен кампус с най-модерно работно оборудване, отлична досегаемост и най-добрите условия за гъвкава работа, характеризираща се с подобрена комуникация и увеличени нововъведения.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР