Голямата ММА легенда Фьодор Емеляненко от Русия зарадва родината си

...
Голямата ММА легенда Фьодор Емеляненко от Русия зарадва родината си
Коментари Харесай

Фьодор Емеляненко нокаутира Джонсън още в първия рунд на турнира "Bellator" в Москва

Голямата ММА легенда Фьодор Емеляненко от Русия зарадва родината си с нокаут още в първия рунд на шампионата Bellator, провеждащ се в Москва. " The Last Emperor " оглави дебютната галавечер на Bellator в Москва.

Фьодор се изправи среща американеца Тимъти Джонсън. Емеляненко сподели, че към момента го може и се поздрави с успеха.

В началото на срещата Джонсън стартира с десен прав. Фьодор от своя страна му отвърна с композиция. Емеляненко вкарва ляв, след което и джаб. Прав десен, ляво кроше, дясно кроше и Джонсън е нокаутиран минута и 46 секунди след началото на рунда.

Това беше 40-та поредна победа за 45-годишната легенда от Русия. Емеляненко навлезе в серия от 2 следващи победи с нокаут в първия рунд. След успеха Фьодор показа следното пред почитателите, които честваха:

" Благодаря на всички за поддръжката. Това е голямо събитие за нас. Мина известно време, откогато за последно се бих в Русия. Слава богу, че всички съумяха да завоюват довечера. Вече имаме двама първенци и ще подготвим още един ".

След тази победа Фьодор има 1 оставаща борба от своя контракт с Bellator. Той показа, че възнамерява да се бие, само че в случай че се отдръпна, то ще бъде в серия от 2 доста положителни победи.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР