Голямата ми несбъдната мечта е да съм лекар. Сигурна съм,

...
Голямата ми несбъдната мечта е да съм лекар. Сигурна съм,
Коментари Харесай

Мария Илиева: Несбъдната ми мечта е да съм лекар. Щях да бъда сред най-добрите пластични хирурзи

„ Голямата ми несбъдната фантазия е да съм доктор. Сигурна съм, че в случай че бях тръгнала по този път, щях да съм един от най-хубавите ни пластични хирурзи, тъй като имах доста добра памет и съм доста сръчна. Имам и положително естетическо чувство. Мисля, че щях да се оправя доста добре с това “. Това сподели в 120 минути поп певицата Мария Илиева.

„ Винаги фамилията дава най-хубавата база за развиването на личността – без значение в коя посока ще се развива един човек “, разяснява тя.

Мария Илиева показа, че от дете доста интензивно се занимава с музика и със свирене на пияно. „ За мое злощастие тогава аз доста добре се развивах – имах доста положителни резултати. Това се трансформира в един ангажимент, който ме отдалечаваше от игрите, от срещите с другари, от свободното време “, описа Мария Илиева.

„ Да си майка е най-великата изява на женственост “ – разясни Мария Илиева

„ За да бъде един музикант във форма, той би трябвало да свири няколко часа дневно. Това може би малко ми натежа в един миг и аз тържествено разгласих, че няма да аплайвам в музикално учебно заведение. Цялото ми семейство доста се разочарова, само че ми даде луксозен урок. Каза ми „ Добре, ние няма да настояваме. Това е творят първи житейски избор. Ако се провалиш – това е твой проблем, в случай че се случат нещата както би трябвало – ще бъдеш горда с избора си, тъй като той е бил съответен “, показа певицата. Така тя влиза в математическата гимназия.

„ Страхотно ми се отрази. Невероятно учебно заведение, боготворя всички мои учители. Някои от най-хубавите ми другарства са от там. Структурира мисълта, пространственото мислене. Това ми оказа помощ безпределно доста – да мога да възнамерявам и да управлявам бизнеса си “, описа Мария Илиева.

Най-новата й ария „ Любов “ е плод на персонални страсти и прекарвания

Тя описа още, че е част от целия развой и желае да управлява всичко, което се случва.

" Вкъщи не е по този начин. Имам две деца и те дресират добре издръжливостта и търпението ми. Имам прелестно семейство и у дома се усещам умерено, уютно ми е. Това са най-любимите ми моменти ", показа певицата.

В сряда следва финала на турнето ѝ. 

Какво още описа Мария Илиева - чуйте във видеото.

Започва тъкмо в 20 часа

Националната обиколка на Мария Илиева завършва с свръхестествен триумф. Любов в големи дози се усещаше в 13-те града, през които турнето мина. Хиляди разчувствани хора, нестихващи овации, бисове и стихия от страсти съпътстваха всеки един от концертите. Най-мащабната обиколка в кариерата на Мария Илиева досега завърши с разпродадената от седмици зала в Русе и даде поръчка за разтърсващ край на турнето в София на 6 декември в Зала 1 на НДК.

Изпълнителката стана майка на София през лятото

Мария Илиева и бенда ѝ – Георги Янев (китара), Мартин Ташев (тромпет и вокали), Васил Вутев (барабани), Мартин Денев (клавишни), Емилио Мархолев (бас), Владислав Мичев (тромбон) и трио Тринити (беквокали) подариха на меломаните прочувствено музикално странствуване през кариерата на българската поп кралица.
Подгряващ реализатор на концертите беше Габриела Колева – GABO, а специфична изненада на концертите в Благоевград, Бургас и Велико Търново беше появяването на Константина Димитрова, Марин Русинов и Симеон Славев – участници в #ОтборМария в " Гласът на България ".

Подготовката за концерта в София на 06.12. към този момент тече с цялостна мощ и дава обещание запаметяващ се театър.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР