Голямата легенда в бокса Флойд Мейуедър явно е взел насериозно

...
Голямата легенда в бокса Флойд Мейуедър явно е взел насериозно
Коментари Харесай

Флойд Мейуедър загрява с кървави спаринги за YouTube звезда

Голямата легенда в бокса Флойд Мейуедър очевидно е взел насериозно показното с Логан Пол. Двамата се качват на кръга на 6 юни в Маями на Hard Rock Stadium. Срещата им е планувана за 6 рунда, само че Флойд надали ще даде толкоз доста на YouTube звездата, написа mma.bg.

Вече видяхме първата им конференция, на която двамата застанаха лице в лице и разменяха обиди и закани. Звездата, която тогава изгря беше Джейк Пол, който открадна шапката на Флойд и го изкара отвън нерви.

Мейуедър му скочи на пердах и крещеше като вманиачен, че ще го убие. По всичко проличава, че Флойд ще накара братята Пол да страдат и възнамерява да хвърли здрав бой на Логан, с което ще накаже и Джейк.

Показното няма да влезе в статистиката на двамата. Последната изява на Флойд беше преди няколко години в Япония. Тогава той кръстоса ръкавици с японската звезда Теншин Насукава, който има стабилен опит в ММА и кикбокса.

Това обаче беше без значение, тъй като " Money " го смаза в първия рунд и прибра 9 лесни милиона. Сега към срещата има много интерес от почитателите и Флойд още веднъж се надява, че ще изпълни джобовете си с лесни пари.

В своя акаунт в обществените мрежи Мейуедър пусна фотоси, на които се вижда, че е правил кървави спаринги. Той написа, че бокса за него е кръв, пот и сълзи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР