Голямата ирония, разбира се, е, че много преди Уайти Херцог

...
Голямата ирония, разбира се, е, че много преди Уайти Херцог
Коментари Харесай

Уайти Херцог беше „магьосник“ на Метс, преди да стане техен мъчител

Голямата подигравка, несъмнено, е, че доста преди Уайти Херцог да стане един от безконечните врагове на Метс, той в действителност беше един от техните създатели татковци. Преди да направи повече от всяка външна мощ, с цел да лиши Метс от статута на ориста, за който изглеждаха предопределени през 80-те години, той беше вътрешно динамо, което оказа помощ за основаването на първенец.

Именно Херцог, който умря във вторник на 92 години, е този, който откри и създаде толкоз доста елементи от тимовете, които изумиха света с шампионска купа през 1969 година, след което съумя да го направи още веднъж през 1973 година, по негово време като шеф на фермата на екипа.

Той дойде безсрамно и в никакъв случай не губеше това. Когато за първи път пое работата като треньор на третата база на Уес Уестръм през 1966 година, той разгласи: „ Един добър треньор на трета база би трябвало да може да завоюва 16 или 17 мача годишно за своя клуб. “ И макар че това може да е амбициозно, Метс съумяха да избягат от последното място за първи път в истори...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР