Голямата дъщеря на убития бос от прехода Фиnип Найденов-Фатик се

...
Голямата дъщеря на убития бос от прехода Фиnип Найденов-Фатик се
Коментари Харесай

Щерката на Фатик става манекенка, влиза с гръм и трясък в модния бранш

Голямата щерка на убития необут от прехода Фиnип Найденов-Фатик се приготвя  за огромно фешън шоу в Съединени американски щати, научи HotArena.

Александра Фатик ще се включи и най-вероятно ще дефилира в програмата на Фешън Уийк - Ню Йорк, която започва тази неделя. За задачата дългокраката хубавица се е върнала към този момент вкъщи си с Щатите, откакто прекара следващото щуро лято в България.Александра ще взе участие интензивно в уличните  дефилета и в някои от ВИП събитията, които са планувани в програмата, написа „ България Днес “.

„ В момента съм в Ню Йорк и работя за една дизайнерка, вършим нови облекла. Аз въртя целия бранд, диря дизайни, ПР, безусловно всичко. Преди година мъж ме спря на улицата и ми сподели: „ Искам да работиш за мен “, беше необичайно, само че одобрих “, споделя Александра.

„ В Ню Йорк отпътувах лятото за почивка и не се прибрах. Много ми харесва. Сама се устоявам напълно, гордея се със себе си - заплащам си наема, заплащам си застраховката ", споделя още Алекс. Фешън шоуто, което дъщерята на Фатик чака с неспокойствие, е едно от най-мащабните оттатък Океана. Тази година измежду каймака звезди ще има и различен прочут българин. Става дума за цигуларя Светлин Радославов-Свет, прочул се като четвъртфиналист в шоуто „ Америка търси гении ". Именно Свет ще открие стилните празненства в неделя, като за задачата е получил пословичен хонорар.

Седмицата на модата в Ню Йорк е моментът, в който света се обръща към града, който в никакъв случай не спи. Редица звездни дизайнери, редактори, модели и актриси ще са там, някъде от първия до последния ред на ревютата или в бекстейджа, с цел да се допрян до блясъка на новите сбирки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР