Голямата дъщеря на митичния Филип Найденов-Фатик, Александра Тюркмен, върти любов

...
Голямата дъщеря на митичния Филип Найденов-Фатик, Александра Тюркмен, върти любов
Коментари Харесай

Щерката на Фатик заби мъжа на адреналинка

Голямата щерка на митичния Филип Найденов-Фатик, Александра Тюркмен, върти обич с мъжа на някогашната адреналинка от "Господари на ефира " Камелия Аврамова. Милионерката от няколко дни палува Занзибар с любовника си, който на всичкото от горната страна има и дете от досегашната си половинка. Поводът за пътешествието до екзотичния остров, който е шлагер измежду българите в последните два-три месеца, е рожденият ден на Александра Тюркмен.

Тя е придружавана от сестра си Адриана и нейния другар. През предходната седмица богатата наследница на Фатик поля празника си в ресторанта на хотела, а в ляво от нея 24-каратови усмивки за пред камерата на снимащата Адриана Тюркмен раздаваше чужд млад мъж. Въпросният тайнствен господин се оказа Мони Георгиев, прочут столичен ерген, от който дете има адреналинката Камелия, разясняват осведомени с житието на разпадналата се двойка. Пак съгласно тях връзката му с Тюркмен датирала още от преди пет-шест години.

Скъсали, когато Александра отпътува за Америка, а през това време Георгиев се опитал да я не помни в обятията на безспорното нейно копие, каквато е Камелия Аврамова. "Беше бясно влюбен в Александра. От края на предходната година Камелия стартира да качва тъжни статуси, от сорта на това какъв брой е тъжно човек да прогледне. В същото време Тюркмен и Мони бяха дружно на Нова година. След като се е върнала в България поради пандемията и са се събрали отново ", разясняват източници на ПИК.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР