Голямата дъщеря на Илиана Раева и Наско Сираков - Славея

...
Голямата дъщеря на Илиана Раева и Наско Сираков - Славея
Коментари Харесай

Внучката на Илиана Раева и Наско Сираков умили мрежата с изяви в кухнята

Голямата щерка на Илиана Раева и Наско Сираков - Славея Сиракова разгласява фотоси на детето си, което прави торта. Малката Амили умили приятелите на Славея и почитателите на семейство Сиракови. Славея показа няколко фотоси в персоналния си профил във Фейсбук и написа: " Мами, апелирам Ами желае тУрта "...Купихме бишкоти, крем Маскарпоне, оризово мляко, кайсии от прародител Ачо, домашно сладко без захар от Дебнево и домакински мармалад от наша другарка сътворихме първата си тУрта. На последната фотография взех решение единствено да я опитам, само че.... " Мммм ногууу куснооо мами ". 

Под обявата " заваляха " положителни мнения. Ето част от тях:

- Боже, какъв брой е сладка. Тя ще стане добра стопанка. Да ви е жива и здрава!- Браво! Хубава торта, да ви е сладко!- Браво на сладкарката сладка!- Душица златна, това ще е първата и най сладка " турта " Да почерпите и прародител, че и той има пръст в нея! Да ви е сладко!- Браво на вас и особено на сладката Ами!- Прекрасна майка! Браво и на дребните ръчички!

Бабата на Ами - Илиана Раева също показа фотосите в персоналния си профил във Фейсбук, като добави и три червени сърчица.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР