Голямата дъщеря на бизнесмена Стефан Шарлопов - Ева започна открита

...
Голямата дъщеря на бизнесмена Стефан Шарлопов - Ева започна открита
Коментари Харесай

Дъщерята и вдовицата на Шарлопов водят открита война

Голямата щерка на предприемача Стефан Шарлопов - Ева стартира открита война против брачната половинка му Бояна, която в този момент ръководи комплекса, основан от мъжа ѝ - " Созополис ". Това излиза наяве от пост във фейсбук, озаглавен " Превзети фантазии ".

Ето какво написа Ева Шарлопова-Гергинова:

" Комплекс " Созополис "  днес... Една визия, една фантазия. На татко ми. Голям човек с голямо сърце и брилянтен разум. Тази фантазия си отпътува дружно с него, както и доста, доста други неща, които той остави след себе си, плод на неуморния му труд приживе. Днес " Созополис " е плен с 20-годишни келеши (не се оправдавам за епитета), влезнали в комплекса през букинг, дишат балони на балконите от заран до вечер, пияни, нагли, невъзпитани, шумни, надули чалгата, викат и крещят.

Отказват да се преценяват, с който и да било, без значение от възраст, пол или време на денонощието. Грозна родна картинка. Грозна действителност. Грозно бъдеще за нашите деца, в случай че това е средата, в която ще израснат, тъй като напъните на дребното останали въодушевени родители да възпитат децата си, постоянно не се увенчават с триумф. Седя и си мисля. Затова ли татко ми вложи толкоз старания и обич в този комплекс? Затова ли да подкрепям българското Черноморие? Затова ли да се връщам всяка година, търсейки останала парченце от него тук?

Няма го. Нито телом, нито духом. И неналичието му става все по-осезаема и осъзната. Защото не всичко е пари, само че малко хора съумяват да го схванат, до момента в който са живи. Тъжно е. Много е тъжно. Дано да няма " оня свят "  и той да не вижда какво се случва с фантазиите му. Защото човек като него не заслужава сходно продължение. Не и той. Не и в " Созополис ".

 undefined

 undefined

Сега, несъмнено, се чака и красивата вдовица на предприемача - Бояна, да направи някаква реакция след откровенията на Ева, с която другояче досега се е старала да се разбере, че са в положителни връзки. Дали продължава в действителност да е по този начин, ще стане ясно доста скоро.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР