Голямата част от тези, които не гласуваха за мен, лично

...
Голямата част от тези, които не гласуваха за мен, лично
Коментари Харесай

Каримански: Първите шепи кафява течност полетяха към мене час-два след като станахме двама кандидати

Голямата част от тези, които не гласоподаваха за мен, персонално ми споделиха, че ме поддържат и заради политическо решение няма да могат да гласоподават по този начин както биха желали, сподели Любомир Каримански, откакто Народното събрание отхвърли кандидатурата му за шеф на Българска народна банка, съобщи БГНЕС.

„Получих огромен и умен урок, който ще ми помогне, тъй като не контролът на парите в България, а знанието е незаменима полезност. Знанието получих аз, а не вие депутатите, твърдеше се, че съм честен и трудолюбив, съвсем една година от взаимното ни престояване в тази зала. Изглежда съм бил подобен, когато два пъти през бюджетната комисия или през ръцете ми минаха бюджетите на България за към 60 милиарда лв.. Положих всички старания и демонстрирах неправда към хората, опазващи културната памет в България, каквито са музейните служащи, да може най-малко отчасти да се възвърне тази справедливост“, уточни Каримански.

„Оказа се, че съм със противоречива известност. След това обаче, твърдеше се, че 60 млн. от бюджета простъпка са отишли към компании, за които е заинтригувана опозицията, през днешния ден разбрах, че това не е неточност, добър урок“, сподели Каримански.

„Твърдеше се, че разгадавам на ГЕРБ и Движение за права и свободи, когато останах самичък, само че никой не пресметна, че се разчита на тях още сега, в който издигнеш втори претендент, другояче сметката не излиза“, акцентира Каримански. Странен урок. Твърдеше се, че българските банкери не стават, нали по този начин? До този извод сътрудниците бяха икономисали това свое мнение, просто не знаех, че това е по този начин, бих го нарекъл добър урок“, съобщи той.

„Забележително беше, че нямаше мръсотия против мен, до момента в който единствено аз бях обявен за претендент. Не е ли необичайно, първите шепи кафява течност полетяха час-два, откакто процедурата за внасяне на кандидатури завърши и станахме двама. Удивително съвпадане, добър урок“, разяснява още Каримански.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР