Голямата битка е на хоризонта. Утре вечер Олександър Усик ще

...
Голямата битка е на хоризонта. Утре вечер Олександър Усик ще
Коментари Харесай

Майк Тайсън, Джошуа, Белю! Прогнозите на специалистите за Усик - Дюбоа

Голямата борба е на хоризонта. Утре вечер Олександър Усик ще пази купите си в тежка категория против кандидата на WBA Даниел Дюбоа. Британецът има единствено една загуба от 20-те си срещи на профиринга – против Джо Джойс. Усик пък в никакъв случай не е губил. Ето какво предвидиха специалистите.

АНТЪНИ ДЖОШУА, някогашен международен първенец в тежка категория

„ Наистина почитам Усик. Наистина го почитам. Знам какъв брой крепко работи този човек. Успехът му не идва от шанс, а от твърдоглав труд. Но също по този начин би било добре да забележим Дюбоа да побеждава. Изглежда, че това е като сън за него и всичко, което е претърпял, ще бъде като миг на Франк Бруно. Да, давам му късмет. Бих се с Усик и той от време на време пропуща. Ако пропусне може да бъде нокаутиран. Това е бокс в тежка категория. Помня. Това не е полутежка категория, не е лека-тежка категория, това е бокс в тежка категория. Тук се сблъсквате с доста съществени удари, тежки удари. Ето за какво несъмнено давам късмет на Дюбоа. Но Усик е войник ​​от най-голям диаметър.. В същото време, в случай че има опция, Дюбоа също може да доближи това равнище. Ето за какво не отчислявам Дюбоа.

ДИОНТЕЙ УАЙЛДЪР, някогашен международен първенец в тежка категория

„ Мисля, че борбата ще приключи с нокаут. Нокаут в осмия рунд. Мисля, че борбата ще завърши в осмия рунд. Имат потребност да се усетят един различен и други. Дюбоа не е изцяло... Бих споделил, че не се е възстановил изцяло от травмите си. Но това не е опрощение. Не съм тук, с цел да го извинявам и никой не би трябвало да го прави. Просто се опитваме да проучваме обстановката, да оценим възможностите му. "

ДЕЙВИД ХЕЙ, някогашен международен първенец в полутежка категория и в тежка категория

„ И по този начин, какво имаме. Имаме Дюбоа, чиято задача за множеството почитатели на бокса наподобява априори невъзможна. И ние имаме Усик. Шампион на Обединената дивизия. Шампион с доста малко пропуски в бокса. Въпреки това Дюбоа възнамерява да направи нещо невиждано. Как да го създадем? Усик има дълга аматьорска кариера зад тила си, доста тежки борби в полутежка категория и няколко тежки борби в тежка категория. За да победи Усик, Дюбоа би трябвало да направи нещо особено. Той е още млад, няма какво да губи, само че има какво да завоюва. Дълбоко в сърцето си той знае, че това е неговият късмет. Но дали ще помогне против магията на Усик, против неговата магия? Дюбоа не би трябвало да разрешава на Усик да прави триковете и триковете си на кръга. Неговата задача е да вземе картите от Олександър, да ги изтръгне от ръцете му. Хванете го, бийте го, като го държите с другата ръка. Не се опасявайте, че за това можете да получите наказване от рефера. Само по този начин ще има късмет. Той би трябвало да въвлече Усик в в действителност неуместна обстановка. И повярвайте ми, той го може. Тоест има физически данни да го направи. И, несъмнено, има пробиващата мощ за това. Няма да му е елементарно. Това ще бъде сложна борба. Тежък, само че приказен. "

ДЕРЕК ЧИСОРА, боксьор в тежка категория, някогашен противник на Усик

„ Видях Даниел с Дон (Чарлз), необикновено. Той наподобява добре. Все отново Даниел наподобява добре. Това, което Дон прави, е просто да оправи мозъка на Даниел и да го накара да осъзнае, че може да завоюва борбата. Предстои му добра борба. Той се би с южната лапа Кевин Лорена през декември в моята карта. Той страдаше малко, само че Кевин беше изтощен и го нокаутира. Така че Даниел има власт. Какво ще направи Усик? Той ще стои надалеч от тази власт.

ДЖО ДЖОЙС, някогашен противник на Дюбоа, който нанесе единственото му проваляне в експертите

„ Усик ще бъде сложен на Дюбоа. След като не удари мен, тогава по какъв начин ще удари Усик? Да, той има удар. Неговите юмруци са повече от задоволителни, с цел да нокаутира всеки съперник. И той е млад... Мисля, че Усик може да го направи, само че Дюбоа има страховит късмет. Има доста мощен удар. Ако може да достави няколко попадения, тогава той към момента може да принуди Усик да „ плува “.

МАЙК ТАЙСЪН, легенда в тежка категория

„ Никога преди не съм виждал Дюбоа на кръга. Затова в тази двойка ще заложа на първенеца Усик “.

РИКИ ХАТЪН, някогашен международен първенец в супер лека и полусредна категория

„ Обърнете внимание на разликата в антропометрията. Разбирам, че в този момент ще ми напомните, че преимуществото във височината и тежестта не оказа помощ на Антъни Джошуа в борбата с Усик. Но разликата е, че за Дюбоа е задоволителен един прецизен удар. Наистина ли желаете да кажеш, че успеха на Даниел ще бъде огромна изненада? Хайде! Не имам вяра! Готов съм да се съглася, че Усик има малко по-добри шансове. Но да се каже преди дуела, че Дюбоа просто няма късмет, е прекомерно. Вбесява ме, че всички се държат по този начин, като че ли тази борба към този момент се е случила. Сякаш резултатът към този момент е прочут. Без подозрение, Усик ще бъде любимец. Просто споделям, че отписването на Дюбоа преди борбата не е почтено.

ТОНИ БЕЛЮ, някогашен международен първенец в полутежка категория, някогашен противник на Усик

„ Усик води Дюбоа на учебно заведение. Разбира се, постоянно грабвате тази опция - въпреки всичко това са три колана. Но Дюбоа към момента учи играта. Той е недопечен и некомпетентен. Как се споделяше момчето, с което се би последния път? Дюбоа беше в действителност шокиран и съборен. Да, тъкмо по този начин, Кевин Лерена. Гледах тази борба. Ако Лерена просто се беше напънал малко можеше да спемели... Усик е извънредно прецизен, има най-хубавите крайници, които в миналото сте виждали, а неговите ъгли и систематизиране на ударите са невероятни ".

ДЖОН ФЮРИ, татко на Тайсън Фюри

„ Усик можеше да завоюва $15-20 милиона за борбата с Тайсън. И къде е той? Това е смешно, тъй като за дуела с Дюбоа той даже няма да получи 8 милиона. Наистина ли вярвате, че борбата с Дюбоа ще се състои? Слушай, в случай че се случи, тогава съм подготвен да хапвам сено в обор дружно с магарета. Тази борба няма да се случи. Просто ми се доверете ".

ЖИЛЕЙ ЖАН, краткотраен първенец на WBO в тежка категория

Дюбоа е мощен войник. Но това е прекомерно сложна задача за него. Пипалото е прекомерно бързо за него. Той няма да може да употребява силата си, защото ще му е мъчно да насочи юмрука си към задачата ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР