Голяма трансформация претърпява Никол от Игри на волята, пише България

...
Голяма трансформация претърпява Никол от Игри на волята, пише България
Коментари Харесай

Голяма трансформация претърпява Никол от Игри на волята

Голяма промяна претърпява Никол от Игри на волята, написа България Днес. Дъщерята на Красимир Дунев, с който бяха дружно в риалити формата, безусловно се стопява, сваляйки повече от 10 кг с диета и здрави тренировки във фитнеса. Промяната в живота на Никол Дунева идва незабавно откакто напуща арената на плажа в Царево, където се снимат фотосите на последния сезон на предаването.
Върху Никол се изливат купища ненавист за множеството килограми, които е натрупала. Макар и влезнала измежду кандидатите за премията от 100 бона като треньор по гимнастика, формата на Никол по нищо не издаваше, че има благоприятни условия да се бори с останалите, а нападките не закъсняха.

След като отпада от надпреварата, Никол споделя мъчителни истини за себе си.

Свалила е 8 кг в шоуто и споделя, че се бори с този проблем от една година, защото има хормонални проблеми с щитовидната жлеза и яйчниците – поликистоза. Минала е на антидепресанти и е качила 10 кг за две седмици.

След излизането си Никол Дунева запретва ръкави, влиза във фитнес залата и за няколко месеца безусловно се стопява, като в този момент е в отлична форма.    

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР