Голяма трагедия е това, беше толкова талантливо дете, но бързо

...
Голяма трагедия е това, беше толкова талантливо дете, но бързо
Коментари Харесай

Акад. Людмил Стайков: В шок съм, че внучката ми е обвинена за убийството на баба си Виолета!

Голяма покруса е това, беше толкоз надарено дете, само че бързо се промени
" В потрес съм, че внучката ми е упрекната в убийството на баба си Виолета. Аз от доста години не поддържах връзка нито с нея, нито с баба й. О, боже, още не съм на себе си от случилото се! Какво да ви кажа - то когато се тръгне по този път, злощастие се случва, мъчително ми е. "

Това сподели пред " България през днешния ден " огромният режисьор акад. Людмил Стайков, чиято внучка Ивет Стайкова бе упрекната през вчерашния ден в убийството на баба си - актрисата Виолета Донева. Възрастната жена бе открита убита в жилището си в столичния квартал " Изток " на 22 октомври. Полицията работи по няколко версии, преди да упрекна 18-годишната госпожица за осъщественото закононарушение. Ивет Стайкова е единствената щерка на единствения наследник на Виолета Донева и някогашния й мъж - Людмил Стайков. Вследствие опиатите, които е взимало, момичето е развило шизофрения и е било настанявано в психиатрия.

Според непотвърдена информация допреди няколко години девойката е била ученичка в столичното 76-о ОУ " Уилям Сароян ". Тя е била изключена поради доста отсъствия и от този момент не е продължавала образованието си.

Ивет Стайкова е подвластна от опиати през последните 4 година, а седмица преди да бъде упрекната за убийството на баба си - актрисата Виолета Донева, е намушкала приятеля си Виктор с нож в гърба. Това стана ясно в Софийския градски съд в понеделник. Арестуваната и окована с вериги на краката Ивет помоли за домакински арест, с цел да може да учи като частна ученичка, само че магистратите взеха решение да я задържат под стража.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР