Голяма сума пари е открадната от дома на известен дупнишки

...
Голяма сума пари е открадната от дома на известен дупнишки
Коментари Харесай

Отмъкнаха над половин милион лева от дома на бизнесмен в Дупница

Голяма сума пари е открадната от вкъщи на прочут дупнишки предприемач. От пресцентъра на Министерство на вътрешните работи потвърдиха информацията. „ В събота следобяд е декларирана кражба на огромна сума пари от притежател на апартамент в Дупница. При последвалите дейности, криминалистите са открили, че проникването е станало с селекциониран или фалшифициран ключ.

Обирът се е случил във време, до момента в който фамилията отсъства от града. Размерът на откраднатото се прецизира, защото парите са били в разнообразни валути”, заяви представителят на ОД на Министерство на вътрешните работи Катя Табачка, представена от struma.com. Образувано е досъдебно произвеждане. Уведомен е дежурен прокурор.

По информация на локалния вестник „ Вяра” кражбата е от жилището на Ивайло Павлов, притежател на един от най-големите магазини за мъжки дрехи в Дупница- „ Аполон”. Според осведомени става въпрос за почти 750 000 лева

Ивайло Павлов е един от най-утвърдените търговци в Дупница. Семейният им бизнес стартира в зората на демокрацията с продажба на дрехи в Градския повсеместен магазин, където неговата майка имаше щанд. След време Павлов направи личен магазин, който бе профилиран в продажбата на маркови мъжки облекла и обувки. Аполон е измежду най-предпочитаните магазини от младежи и младежи от района, защото предлага нови и съвременни дрехи, които са в крайник със международните фешън трендове.

Дупничани недоумяват за какво Павлов е държал такава огромна сума пари в жилището си. „ Ако в действителност размерът на откраднатото е над половин милион, то да държиш такива пари отвън банката е немислимо на днешно време. За страдание, неприятното няма почивен ден”, разясняват в града. Апашите са работили професионално, защото няма разтрошаване. Местните хора подозират, че някой е имал предварителна информация за отсъствието на фамилията от вкъщи и по този начин крадците са проникнали необезпокоявано в жилището.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР