Голяма радост огря живота на една от най-известните двойки у

...
Голяма радост огря живота на една от най-известните двойки у
Коментари Харесай

Радост у дома: Ернестина Шинова и Андрей Слабаков станаха баба и дядо за пръв път

Голяма наслада огря живота на една от най-известните двойки у нас - актьорите Ернестина Шинова и Андрей Слабаков. Те станаха баба и дядо на момиченце. 

Прекрасната вест беше споделена от щерка им Йоанна в обществените мрежи. Йоанна показа поредност от фотоси - на втората от тях се вижда кадър на новороденото бебе, облечено в розово, а на последната се вижда и малкото краче на момиченцето. 
                             

Дъщерята на Ернестина и Андрей, за разлика от известните си родители, не избра да следва актьорската им специалност, а вместо това се занимава с медицина.

Това е извънредно и различно решение, поради това, че произлиза от рода на създатели. Дядо ѝ е известният публицист Чавдар Шинов, а чичо ѝ Красимир е художник. Допълнително пък в фамилията на вуйна ѝ по бащина линия всички са музиканти.



За бащата на внучката на известните ни актьори не се знае доста. Приятелят на Йоанна не се демонстрира в обществените мрежи, само че се знае, че двамата с нея са дружно от години, пишат от Телеграф. 
                             

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook  , последвайте ни в Instagram  , намерете ни в TikTok  .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР