Голяма група граждани още от ранните часове на днешния ден

...
Голяма група граждани още от ранните часове на днешния ден
Коментари Харесай

Протестът в защита на югозападния Лекар на годината продължава

Голяма група жители още от ранните часове на днешния ден се събра пред болничното заведение в Сандански за митинг в отбрана на доктор Георги Алексиев. Медикът, разгласен за Лекар на годината за Югозападна България, се оказа без нов контракт. Мнението на събралите се, доста от които – някогашни пациенти или техни близки, се виждаше от плакатите – „ Срам и позор”.

Самият доктор Алексиев беше безапелационен – договорът му не е възобновен от управлението по персонален претекст. „ В болничното заведение не сме пристигнали, с цел да се харесваме, пристигнал съм, с цел да работя, да бъда хирург и това, което знам, да го върша на процедура и 10 година го върша успешно”, акцентира той.
Освободиха от служба лекаря на годината в Югозапада, в Сандански излизат на митинг Договорът на хирурга доктор Георги Алексиев не е бил възобновен поради сложния му темперамент, настояват от болничното заведение в Сандански
Директорът доктор Илия Тонев обаче е на друго мнение: „ Той по никакъв метод не постави старания да се сработи с сътрудниците си от гр. Петрич. Той е прекомерно прочувствен като темперамент и не сдържа езика си и думите си, има голям брой недоволства от пациенти”.

„ Ако доктор Тонев мисли да размени доктор Алексиев с попове, тая няма да стане”, отсече един от протестиращите. Всички събрали се отхвърлиха изрично в миналото да са били обиждани.

Те желаят доктор Алексиев да бъде назначен още през днешния ден.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР