Голяма част от широката общественост припадат по миньончето Мария, която

...
Голяма част от широката общественост припадат по миньончето Мария, която
Коментари Харесай

Фен се побърка по белег на фолк дивата Мария

Голяма част от необятната общност припадат по миньончето Мария, която е една от най-дългогодишните поп-фолк изпълнителки у нас. И за това несъмнено си има аргументи – тя умее да провокира внимание към себе си и то по доста забавни и разнообразни способи. Разбира се, това й се получава даже, когато не й е самоцел, най-малкото тъй като е известна персона с много привлекателна визия, която няма по какъв начин да убегне на нито едно мъжко око. А евентуално визията й не убягва и на дамите, само че там нещата може би по-скоро клонят към злоба, а не удивление. Съвсем скоро стана ясно, че почитател на Мария е съумял безусловно да остане замаян от поп-фолк дивата по време на нейно присъединяване в столичен клуб.

И когато заговорим за изпълнителките от фолк сектора, в множеството случаи си мислим, че те са привлекли вниманието на аудиторията с нещо извънредно скандално, като да вземем за пример прекомерно доста грим или пък прекомерно разсъблечен тоалет, който е изненадал прелестно мъжката публика и е дал поле за мнения от всевъзможен жанр на женската. Но този път става въпрос за нещо напълно друго – приказваме за белег на крайници, който Мария има от дълги години

„ Потресох се! Не знаех, че има такива белези и в първия миг взех решение, че някой нещо й е предизвикал “, изкоментира пред свои другари зашеметеният върл почитател на Мария, откакто е видял белегът, който тя очевидно не е могла да замаскира доста добре.

Самата тя не крие от какво е този белег: „ Много неприятно се претрепах. Майка ми ми беше взела мотор ” след което фолкпевицата разясни, че става дума не за мощен мотор, а за скутер.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР