Голяма част от съвременните хора не могат да си представят

...
Голяма част от съвременните хора не могат да си представят
Коментари Харесай

Направете това и няма да е необходимо да приемате добавки с колаген

Голяма част от актуалните хора не могат да си показват живота си без непрекъснат банкет на витамини и хранителни добавки, подобряващи здравето. Някои одобряват препарати, а други се пробват да си набират потребни субстанции от храната. В случая разногласията към това кой метод е по-добър са изцяло непотребни. По-важен е резултатът от определения способ.

Според диетолога Олга Цеховская, едно от най-полезните субстанции за здравето ни, е колагенът. Благодарение на него се усъвършенства положението на кожата, косата, ноктите, възвръща се подвижността на ставите и се подтиква храносмилането.

Но не бързайте да си купувате добавки. Можете да си набавите това вещество, без да харчите доста пари и да приемате скъпи препарати. Достатъчно е да приготвите костен бульон по верния метод, безапелационна е Цеховская.

Как да си създадем костен бульон, от който да си прибавим нужната доза колаген?

Костният бульон би трябвало да е допустимо по-плътен. Той може да бъде подготвен от кости от всевъзможен тип месо или риба, които се варят дълготрайно. Благодарение на дългата топлинна обработка, веществата, съдържащи се в съединителна тъкан и костният мозък, се трансформират в специфична течност. Тя изобилства от значими хранителни субстанции, които са тайната на безконечната младост.
Как да увеличим производството на колаген в организма (част II)
В продължение… Фактори, ускоряващи разграждането на колагена За несъответствието сред синтеза на колаген и неговото разрушение...
Прочети повече
Колкото по-дълго се вари бульонът, толкоз по-хранителен става с помощта на извлечения в него колаген - главният протеин на съединителната тъкан. За по-добър усет можете да добавите моркови, лук и подправки по ваш усет.

Готовият бульон може да се съхранява в стъклени буркани с похлупак, сложени в хладилника, за интервал 5-7 дни, а може и да се замрази на порции. 

Диетологът добавя, че костният бульон е опция на инжекциите с ботокс, само че за вътрешна приложимост.

Какви здравословни проблеми можете да разрешите благодарение на костен бульон?

Колагенът в тялото ни се разгражда до аминокиселини: пролин, лизин, аргинин, глицин и глутаминова киселина. Той е конструктивен материал на всички протеини, образува клетките на кожата, костите, ставите.
Как да увеличим производството на колаген в организма (част I)
Всички знаем, че количеството колаген в кожата въздейства върху младостта ѝ, еластичността, съществуване или неявяване на бръчки, изясненост на овала...
Прочети повече
С напредването на възрастта става по-трудно за тялото ни да създава по натурален път нужното му количество колаген.

Това води до появяването на първите бръчки по лицето, пукане на ставите и нараснала трошливост на костите.

Но в случай че пиете костен бульон всеки ден, всички тези проблеми скоро ще изчезнат и здравословното ви положение ще се усъвършенства.

В състава на питателните добавки влиза скотски колаген на прахуляк. Те не са нищо повече от модифицирани и стрити на прахуляк хрущяли и ставни тъкани от животни.

Важно: Тази публикация е само с осведомителен темперамент и предоставената в нея информация не може да замести консултация със съответния експерт.

Още от ЗДРАВЕ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР