Голяма част от родните звезди  не пестят пари, за да

...
Голяма част от родните звезди  не пестят пари, за да
Коментари Харесай

Манията на звездите: Азис с яке за 11 бона, Кеца пее с микрофон за 10 хиляди, Мария Бакалова с диаманти за 10 млн. долара и още…

Голяма част от родните звезди  не пестят пари, с цел да наподобяват съвременно на сцената и в живота. Докато едни залагат на облекла, то други пръскат хилядарки за техника, сподели инспекция на Телеграф.

Васил Найденов пее на микрофон целият отрупан с кристали Сваровски, който наподобява като същинско украшение. Приближени до артиста издават, че цената му е над 10 000 лева.  и е подарък от изтъкнат предприемач, който е обожател на Кеца.Васил Найденов провокира същински възторг преди години с ръчно ушито сако, марка Armani.

Примата на българската музика Лили Иванова е върла фенка на скъпите обувки. Само преди дни стана ясно, че е  2 000 лева за боти с кристали. Това разкри самата тя на страницата си във Facebook,  публикувайте фотография от концерта си в Античния спектакъл в Пловдив.

Поп-фолк певицата Галена от години не пести лев, с цел да се облече по финален вик на модата. Повечето си клиповете тя презентира с последните сбирки на едни от най-известните международни дизайнери. Миналото лято Галена безусловно остави с отворена уста критиците у нас, откакто се появи в клип с рап артиста Криско с емблематичната транспарантна рокля на Versace jungle със зелен тропически десен на джунглата, в която Дженифър Лопес се появи за първи път на церемонията за премиите „ Грами “ през 2000 години и направи фешън възторг.

Другият от жанра, който крие цяло имане в дрешника си е Азис . Преди години изпълнителят на „ Хабиби “ се накипри с дизайнерско яке, което коства  11 000 лева Моделът Monogram Admiral jacket e направен напълно от полиестер.

От родните спортисти неоспорим отличник в стилните ранглисти за най-скъпо облечени звезди е Григор Димитров.  Той даже се изяви и като модел в представянето на новата сбирка Долче и Габана през 2017 година.

Българската горделивост в Холивуд Мария Бакалова , която впечатли звездите с неповторимия си тоалет, е и дамата разходила най-скъпите бижута по аления килим тази година. Според обява в онлайн медията Nicki Swift  родната хубавица е носила диамантени аксесоари на стойност над 10 милиона $. Мария е облечена в изящна бяла рокля на Луи Вютон.  Застраховката на бижутата й е била за шестцифрена сума, защото са на известна компания, с която Мария има контракт за реклама.

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР