Голяма част от оригиналните разработчици се завръщат за края на

...
Голяма част от оригиналните разработчици се завръщат за края на
Коментари Харесай

Работата по The Walking Dead беше възобновена

Голяма част от истинските разработчици се завръщат за края на сериите.
Тази есен гейм промишлеността беше разтърсена от неочакваното заличаване на Telltale Games. 250 индивида останаха ненадейно без работа, без да получат навреме съобщение за това, без да получат и компенсации. Работата по планове, като Stranger Things и The Wolf Among Us беше прекъсната незабавно, до момента в който бъдещето на последния сезон на The Walking Dead беше застрашено съществено. За благополучие се появиха Skybound Games, издатели на паметните комикси и компания, учредена персонално от Робърт Къркланд. Те дадоха обещание да завършат оставащите две серии от последния сезон и ето, че това се случва, защото тази седмица беше обявено точно това.

Skybound обявиха, че към този момент са наели доста от хората, които са работили по поредицата дотук и скоро ще имаме точни дати на излизането на епизодите. Засега поръчките за сезона към момента са неактивни, само че напълно скоро те ще бъдат обновени.

Що се отнася до Telltale, то неотдавна разбрахме, че е почнало началото на края с влизане в ход на ликвидацията на активите на студиото. Telltale ще останат в историята освен с игровата версия на The Walking Dead, а с неподправения метод на поднасяне на интерактивните си истории и пресъздаването на заглавия от други медийни формати, като игра по „Батман“, The Games of Thrones, The Wolf Among Us, Story Mode за Minecraft, а за последно трябваше да забележим и гейм реализация по Stranger Things, план, който, както научихме, Netflix ще се опита да избави.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР