Голяма част от хората са забравили какъв сакрален акт всъщност

...
Голяма част от хората са забравили какъв сакрален акт всъщност
Коментари Харесай

Ако правиш секс с грешния човек, душата ти може да се разболее

Голяма част от хората са не запомнили какъв сакрален акт в действителност е сексът. Погрешно е да го възприемаме като нещо, което просто започваме да вършим, когато станем на избрана възраст за физическо наслаждение или основаване на потомство. Сексът е доста повече от това.

Възприемаме половото наслаждение като нещо извънредно незадълбочено, изпразнено от наличие, дори първобитно.

А с цел да си напомним същинското значение на половия съюз, което като че ли сме изгубили по пътя към софтуерния напредък, на първо време би трябвало да се опитаме да го разбираем малко, просто и ясно: сексът е свещено обединение на женска и мъжка сила (с ангажимента, че всеки от нас носи и двете). За страдание, с всеки минал ден се отдалечаваме от ден на ден от тази формулировка, а от това страдат освен телата, само че и душите ни.
 7 метода да премахнем отрицателната сила  7 метода да премахнем отрицателната сила  7 метода да премахнем отрицателната сила  7 метода да премахнем отрицателната сила
Когато двама души вършат секс, сред тях постоянно има някакъв  продан . Може да е ментален, прочувствен, физически. Трудно е за пояснение, само че имайте поради следното: всеки от нас има свое лично биополе и когато поддържаме връзка с някого, то се слива и прави продан с биополето на другия .

И тук не приказваме единствено за разбъркване на трептения, а за разбъркване на страсти, контузии, коефициент на просветеност, карма. Да, този конфликт напълно умерено може да се назова даже кармичен, тъй като в биополето ни са кодирани даже силите на нашите предшественици.

Това изяснява защо разбитото сърце ни носи толова мощна болежка, че като че ли тя идва „ от различен свят “ и ни травмира, опустошава, трансформира в прочувствени трупове. Защото тук не става въпрос просто за разтрогнато другарство, „ зарязване “ на гадже и „ отваряне на нова страница от живота “, а за скъсване на мощен енергиен възел сред две уязвими души. 
 8 метода за отбрана на биополето при незабавни случаи  8 метода за отбрана на биополето при незабавни случаи  8 метода за отбрана на биополето при незабавни случаи  8 метода за отбрана на биополето при незабавни случаи
И по този начин, по какъв начин да се съхраним от всичко това? Добър старт е да стартираме да сортираме деликатно половите ни сътрудници. По този метод ще осигурим отбрана на енергийното ни биополе и ще спрем разхищението на сила и усеща. 

За да ни разберете още по-добре, ще дадем един простоват образец. Така би трябвало и да се обкръжаваме с верните хора по този начин, както се стремим да се храним по-здравословно. Отиваме в магазина и избираме минералната вода пред газираната напитка с шепа захар и изкуствени оцветители. Защото второто е вкусно и носи приятност, само че в дългогодишен проект няма да ни се отрази удобно, нали по този начин? Точно по този начин трябва да се научим да разпознаваме и да избираме стойностните човешки взаимоотношения пред мимолетното възнаграждаване на егото. За да поддържаме силата си чиста, а вътрешния ни свят – спокоен и балансиран.
 „ Голямата тръпка “ и „ сродната душа “: прилики, разлики и за какво сърцето ни ги обърква  „ Голямата тръпка “ и „ сродната душа “: прилики, разлики и за какво сърцето ни ги обърква  „ Голямата тръпка “ и „ сродната душа “: прилики, разлики и за какво сърцето ни ги обърква  „ Голямата тръпка “ и „ сродната душа “: прилики, разлики и за какво сърцето ни ги обърква
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР